*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Laos Pittoreske turistmål i Sørøst Asia

Asia er et kontinent er den største og hver tur kan fokusere på ett land eller en rekke destinasjoner, vanligvis alle guidede turer som inkluderer en rekke turer som disse selskapene vil være sikker på at du får pengene dine er verdt, og du får den "store bildet" snarere enn et mindre bilde av landet du besøker.

Men selv om du nyter et bestemt sted og ønsker å bo litt lenger dette er normalt mulig med mange tour operatører eskorte, også hvis du ønsker å delta på flere aktiviteter eller utflukter som disse selskapene kan ha flere eller valgfrie komponenter til tur som kan velge å gjøre det godt, vanligvis for en avtalt pris.

Guidede turer i Asia har vært svært populære de siste årene, med større land som Kina og India kunne se de mange byer og regioner, og det føles som om du er i en helt annen land og andre Asia turer for å besøke mange andre steder som Vietnam, Laos, Kambodsja og Thailand.

Så la oss utforske Laos den fascinerende land i Sørøst-Asia. Du kan starte ditt besøk i Laos er den gamle hovedstaden i Laos, Luan Prabang. Reise Luang Prabang er utmerket, og dette er en ekte by og har blitt erklært en World Heritage Site. Luan Prabang er avgrenset av fjell og hoved sideelv til Mekong Nam Khan. En gang i Luan Prabang, må du besøke Royal Palace Museum, Wat Mai og Wat Xieng Thong Suwannaphumaham.

Du kan også se Kuang Si faller og grottene i Pak Ou. Neste stopp er den mystiske Plain of Jars, en uforklarlig interesse i Asia. Du vil se et land fullt av krukker og vaser hugget i stein i forskjellige størrelser og former. The Plain of Jars området er inndelt i fem undersider. Det første området er ca 15 km fra byen, og du kan se ca 250 flasker her, er på seieren til kong Khun Jeuam her. De tre andre områdene er videre fra den viktigste byen. Rundt Plain of Jars er den rekonstruerte byen Phonsavan som er en stor turistattraksjon.

Derfra kan du nå gjøre vår vei til øyene If Phon Don. Mekong-elven deler sørspissen av Laos for å danne mange små øyer. Si Phan Don - De 400 øyene er kjent for sin sta som Muong Khong bassengene på øya Don Khong. Du virkelig kan lene seg tilbake og slappe av her. Du kan nyte båtliv og sykling, og hvis du er heldig under dine Laos turer du kan oppdage noen delfiner.

Hvis du besøker øya i regntiden er det å se Phaeng Khon Falls, som er den største i Sørøst-Asia. Det er tid for hovedstaden Vientiane. Det har blitt kalt Asias største by og er veldig sjarmerende. Skissert av Mekon

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.