*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Laos & amp; ndash; Urørt perle og pittoreske landet Sørøst Asia

Laos er perfekte reisemål for reisende som liker å gå til et sted før det har "oppdaget" av andre. Frem til 1988 var det helt lukket, men nå Laos er langsomt og stadig begynner å oppnå status som økoturisme destinasjon, med sine mange elver som krysser landet og dets uberørte nasjonalparker. Det tilbyr en eksklusiv prospekt for fotturer og kanopadling, ett med naturen. Landskapet er dypt skogkledd med taggete fjell og fossefall. Den har et tropisk monsunklima besøket tid til er fra desember til april.

Laos sør-øst asiatisk land grenser i nord av Burma og Kina, Øst av Vietnam, South by Kambodsja og Vesten av Thailand . Dette naboland c kultur refleksjon kan sees mye i Laos. Landet ble kjent som rike lan xang, som betyr "Land of a Million Elephants", som skildrer nøyaktig sin individualitet fjernet, naturlig fra 14 til 18 århundrer.

Infrastruktur i Laos er gammel, er det ingen trene, og de fleste av landsbyene er forbundet med dårlige veier. Roosters Strut, barna leker og mobiltelefoner har ennå ikke blitt introdusert til den landlige av landet, men dette er det som gjør Laos et perfekt sted å besøke og slappe av. For å besøke Laos er å gå tilbake i tid og sette pris på livet uten stress av det 21. århundre. Mens hovedstaden Vientiane, er mer utviklet når sammenlignet med andre deler av landet, men landet hovedstaden har så langt unngått de store moderne utviklingen og tradisjonell og kolonial arkitektur fortsatt utbredt?

Uansett sin tidligere utvikling, eller kanskje av den grunn, har Laos to Verdensarvsteder: som Wat Phu. Luang Prabang reise i Laos bokser en eksklusiv ett, er byen kjent for sine mange buddhistiske templer og klostre. Plain av glass er også verdt et besøk som det er natur strødd med hundrevis av stein krukker, noen opp til 6 tonn. Det er et sted som reiser flere spørsmål enn svar. De som prøver lenger enn den viktigste turist-ruten vil finne imponerende landskap, vennlige mennesker og glimt av en livsstil av bygdefolk, som de fleste kan knapt huske. Smaken av den gamle keiserlige hoff kan oppleves i tempelet full av Luang Prabang i den nordlige fjellrike området. Det var den gamle kongelige hovedstaden i Laos og sentrum av buddhismen nå over 600 safrankledde munker bor i de flotte pagoder her tretti. Stykke de motstand er det 16. århundre Wat Xieng Thong, Golden Temple City.

At selv ordføreren i Angkor Wat i Kambodsja er den omfattende Wat Phu. Bygget mellom 6 og 14, noen bygninger fortsatt intakt,

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.