*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Pyramid of Egypt

Hva er hemmeligheten bak et varig og dyp debatt om de virkelige byggere av pyramidene, templer, egyptiske obelisker spesielt Donna fra andre effekter av verden? Hvem er de? Når de bygget? Hvorfor er de inngitt? Det viktigste spørsmålet av alle de ovennevnte er hvordan templene? Så hvorfor striden om de egyptiske antikviteter, spesielt bare Donna på effekten av verden? Hvis bare et spørsmål om hat og grådighet av Egypt hvor kolonimaktene kolonisert og plyndret alle land i verden, og spørsmålet som spredning av meget imponerende bygningene i Egypt og gigantism Tsidha for alle bygningene i verden giganten pull sett rart der alle ingeniørene i verden (hvordan det ble bygget?)


Jeg har sagt til meg en av de lærde i Europa, Tyskland er doktor ingeniør innen romraketter (høyest nivå av global kultur og smarteste av møtt i mitt liv i det hele tatt) da han ble spurt om sin mening i Al-Ahram, svarte han: Dette er mysteriet ingeniør eneste sanne på jorden, har vi nådd Mars, og en filial i dypet av havet, og vi brukte mikrober, vi brukte mais Wu, Kinas Great Wall ble bygget av millioner er alt som trengs er en mange arbeidstakere, vil skjeve tårn i Pisa falle etter en stund, men vi forstår ikke hvordan folk i fortiden for å bygge slik som disse pyramidene av stein kjempen som ikke kan håndtere dem enten ved beskjæring eller flytte eller løfte !!

Informasjon om innholdet i den egyptiske antikviteter giganten

Størrelsen på steinen som brukes i konstruksjonen av disse bygningene i noen tilfeller opp til flere titalls kubikkmeter !! Omtrentlig antall steiner av den store pyramiden alene er 2,3 millioner stein !! Og omfanget av antall, om bruk av bergarter av den store pyramiden og jenta alene for et gjerde rundt hele verden økning på 30 centimeter, eller ta hele Frankrike, opp 3 meter, eller om Egypt er nå opp 1,5 m Gjennomsnittlig vekt av steinen pyramide, er den største 2,5 tonn (to tusen fem hundre kilo!) taket av hoved pyramide, jo større rom (som de tilhører Azamono Kheops), og den beregnede vekt av mellom 15 til 35 tonn !! Tyngre stein er leder av Sphinx skåret fra en enkelt stein og veier tusen tonn (millioner kg) !!! Han trenger syv jumbo jets å flytte det !! Avstander mellom plasseringen av kutt steiner og steder å starte bygging av 35 km i Maadi, og i noen tilfeller, til 650 km fra Aswan !! Byggehøyde nådde til 163 meter !! Kan det tenkes at alt dette ble gjort uten noe utstyr, maskiner, er avansert teknologi eller utstyr

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.