*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Best Afrika & amp; # 039; s Reise Destination

Denne verden Gud har gitt en rekke steder eller gjenstander som er vakker og fantastisk, så det kan brukes som et sted for rekreasjon eller turistanlegg for de som ønsker å feriere i utlandet med en stor familie. Ett land som har en vakker turistattraksjon er Sør-Afrika. Her er 10 beste turistattraksjonene i vertslandet VM i 2010.

1. Soweto

Her kan vi føle livet av de innfødte i Sør-Afrika. Selv om bare et par dusin miles fra sentrum Johannesburg, men innbyggerne fortsatt ønsker å gjennomføre et enkelt liv, langt fra glamour og luksus bermewah.

2. Table Mountain

Table Mountain er en av de få naturlige utseende som er unik i verden, med utsikt over fjellet med en flat topp og unikt, objektet selv dette ble en av verdens naturlige underverker kandidat.

3. Kruger Park hoteller

Her kan du nyte atmosfæren i ørkenen og rasende safana naturlig liv i Sør-Afrika sammen med mange ville dyr som den typiske African Lion, Cheetah, Deer, antilope, hyene, og mange flere.

4. Culture Village

Dessverre når du besøker Sør-Afrika uten å grave de eksisterende kulturelementer i den. Det er flere kulturelle landsbyer over hele Sør-Afrika. Der kan du finne ulike skikker og kulturer i Sør-Afrika.

5. Durban kysten

Durban stranden er den mest attraktive turistmål og berømte strendene i Sør-Afrika, med bølger av moderat og klart vann gjør denne stranden som turist favoritt og mest populære i Sør-Afrika.

6. The Cradle of Human Kind

I denne sted, kan vi lære om de forskjellige levningene av våre forfedre, i den kulturelle arven av denne verden, vi vil bli gitt en rekke funn av menneskelig antropologi som er lagret i Sterkfontein Caves.

7. Sun City Resort &

Dette stedet er den mest komplette turistkompleks i Sør-Afrika, hvor det er et fem-stjerners hotell fasiliteter , golfbaner, parasailing, bar, og diverse andre glamorøse steder av underholdning som bare kan nytes av turister øverste nivå.

8. Robben Island Roben Island er en av historiens mest kjente turistattraksjonene i Sør-Afrika, dette Stedet var en gang et sted for eksil på samme tid frigjøringshelt i fengsel for praktisering av Apartheid i Sør-Afrika, nemlig Nelson Mandela.

9. Garden Route

Garden Route er en serie av Utsikt over fjorden, klipper, strender og byer, som strekker seg hundrevis av kilometer fra Heidelberg. Garden Route tilbyr deg vakker natur og det naturlige utseendet

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.