*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

En Klatring & amp; amp; Trekking Guide av Cameron M. Burns Bokan Av Peter Dignan

Cameron Burns har gitt ut den andre utgaven av boken, Kilimanjaro og Øst-Afrika: En Klatring & Trekking Guide, som er en viktig kilde til kunnskap for alle som forsøker en ekspedisjon til noen av de tre hovedfjellkjedene ligger i Øst-Afrika. Boken dekker i detalj, Kilimanjaro i Tanzania, Mount Kenya i Kenya og de sjelden besøkte Rwenzorifjellene i Uganda.

Jeg har brukt denne boken som min første kilde for planlegging av tekniske bestigninger og ekspedisjoner i Øst-Afrika og den har viste en uunnværlig kilde til kunnskap. Det er den eneste boken i sitt slag på markedet og dekker i detalj alt noen trenger å vite om å gjennomføre en klatreekspedisjon til Øst-Afrika. Beskrivelsene er detaljerte og Cameron Burns er en mann som har forsket på og forstår hva Øst-Afrika klatring har å tilby

Boken dekker alle de essensielle en guidebok til noen fjellregionen skal.; det har i dybden kapitler om historie av fjellene, hva trengs for å gjennomføre et fjell ekspedisjon til Øst-Afrika og generell informasjon om reiser i Øst-Afrika. Boken tar hensyn til alle de viktigste vandreruter på hver fjellkjeden, men det også delves i mindre brukte tekniske klatreruter.

Avsnittet om Kilimanjaro ser på de seks mest populære vandreruter, men også har detaljert informasjon om atten mindre kjente tekniske klatreruter spredt rundt de høyere bakkene av fjellet.

bilder og grafikk gi leseren en visuell potensiell av rutene som er gradert i henhold til østafrikanske Klatre karakterer. Et diagram er inntatt på side 65 viser hvordan East African klatring karakterer sammenfaller med amerikansk, engelsk og fransk karakterer. Noe av outfitter informasjonen i vedlegget til boka er utdatert og noen av de nevnte selskapene ikke håndtere noen av de tekniske ruter, men dette er en vanlig del av enhver guidebok.

Det er bedre guidebøker der ute når det gjelder å planlegge en guidet trek opp Kilimanjaro eller rundt Mount Kenya, men disse bøkene er spesielt rettet mot de som ønsker et nei oppstyr guidet tur opp et fjell. Kilimanjaro og Øst-Afrika: En Klatring & Trekking Guide virkelig vil gagne de som ønsker å planlegge og gjennomføre en mer teknisk oppstigning på en av fjellkjeder dekket i boken. Det er den eneste boken jeg noensinne kommer over som dekker klatring og trekking i The Rwenzoi i slike detaljer, og det bør være boken av valget for alle som planlegger en mer teknisk klatring ekspedisjon til en av Øst-Afrikas fjell.

For mer informasj

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.