*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Nå toppene Mount Kilimanjaro Successfully

Kilimanjaro, det høyeste fjellet i Afrika, gir en spektakulær og fantastisk utsikt fra toppen. Trek til toppen omfatter noen av de mest fantastiske utsikten over skogene. Hvis du planlegger en tur, til den beste tiden å klatre Mount Kilimanjaro er fra juni til oktober og desember til mars fordi værforholdene i løpet av denne tiden er trygge for klatring. Rutene varierer i vanskelighetsgrad og naturskjønn utsikt. Rutene som Rongai og Marangu er den enkleste av de tilgjengelige ruter og Lemosho /Shira og Machame er de vanskeligste.

Machame ruten starter fra sørvest og fører opp til å bli med Lemosho og Shira ruter. Denne stien går gjennom ulike klimasoner og den tiden det tar å klatre gjennom denne ruten er seks til syv dager. Shira Plateau, Lava Tower, Sør Kunstisbane og stor Barranco Wall er noen av de fantastiske utsikten som tilbys av denne ruten. Denne ruten er litt vanskeligere enn de Rongai og Marangu ruter. Et stort antall personer bruker denne ruten som gjør trafikken på denne ruten relativt høy. Mens vandring gjennom denne ruten, vil du få til å sove i telt på ulike campingplasser.

De kortere rutene er mye billigere, men har mindre sjanser for summiting fjellet fordi du ikke ville få nok tid til å akklimatisere seg til høyden . Marangu ruten er den eldste rute som brukes til toppturer på Kilimanjaro. Det er også den raskeste ruten og fratatt enhver naturskjønn utsikt. Samme rute brukes til å klatre opp og ned stien. Denne ruten har forskjellige hytter i stedet for camp telt. Denne ruten er best egnet for de mindre forberedt trekkere som det er den enkleste. Tiden det tar å klatre denne ruten er fem-seks dager. Den Rongai ruten stier gjennom tundraen og har ingen av de naturskjønne utsikten. Nedstigningen av denne ruten er gjennom Marangu ruten.

De lengre rutene omfatter vanskeligere fotturer, men sjansene for å nå toppen er høyere grunnet bedre akklimatisering. Både Lemosho og Shira ruter er de lengste rutene og tilby de mest dyptgripende utsikt over skoger og ørkener. Denne ruten gir bedre akklimatisering enn Shira ruten som de tidligere starter lavere enn den senere. Det er veldig lite trafikk på de to første dagene av turen som er betydelig økt så snart Machame ruten er sluttet på Shira Plateau som tilbyr en fantastisk utsikt over Shira Cathedral.

For å oppnå den høyeste summiting rate, en rekke trekking operatører tilbyr tjenester som guider, trekking utstyr, camping og mat. Guidene er høyt kvalifiserte

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.