*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Chamarel - Syv Colors of Earth

Min ferie på Mauritius et år tilbake var fulle spennende vannsport, vakre naturskjønnhet og stor eksponering til en annen kultur. Ut av de sju dagene, inkludert området ser på Chamarel vår første dag besøk. Mens jeg var nysgjerrig på de tag sju farger av jorden, ble jeg også lurer på mitt eget vill fantasi av det. Vil det være flekker av farger på jorden, nyanser av regnbuen? Eller vil det være noen menneskelig farget bakken?

Og øynene mine fant svar med ett glimt i Chamarel. Det var ikke syv farger skjønt ... det var mer !! Flere nyanser av rosa og lilla, rødt og gult ... verken rocke eller sand. Verken for myk eller hardt ... bare god nok til å forbli som det er etter år fulle av vind, regn og uvær. Det var virkelig vakker. Hvordan har det overlevd de klimatiske forholdene, hvordan i første omgang er det sand fargerik ... debatter blant geolog fortsette, men det er antatt at mineralrike vulkansk aske er roten årsaken til pusten tar multi-farget galning landskapet.

Scientific beskrivelser var virkelig interessant, men mer interessant var den beroligende effekten dette synet var å ha på øynene. Fargene skulle opp og ned og opp igjen i lag med sand. Rørende eller går på at det ikke var lov, for den beste tror jeg. Fordi den første ønske jeg hadde etter å se på utsikten var å grave min hånd inn i den myke sand bakken.

Enorme skilpadder var en annen attraksjon for turistene. Alle fire av dem ble kost opp sammen og var opptatt tygge blader. Besøk til Chamarel fortalte meg at bortsett fra kameleon det er andre enheter også som er i stand til å endre farge. Det er et minneverdig sted med mystiske fargerike skjønnhet. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.