*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

African Safari Holidays & amp; ndash; Tour til Wildlife.

ferien

African Safari er den perfekte valgte reisemål av en enkeltperson. Mange turister kommer fra ulike land og regioner til å oppleve denne vakre plassen en gang i livet. Alle vet at Afrika er blitt kjent for safari og dyreliv så det meste den eventyrlystne turist kommer til å tilbringe denne ferie. Det er et sted hvor det er mange steder å bli funnet og kan utforske den mens du er på en afrikansk safari helligdager. Hvis du ønsker å oppleve safari da må man komme inn i sine joggesko fordi man må gå, gå eller kjøre i høye fjell eller på vanlig land. Mens du opplever i denne safari du kan oppdage ulike ville dyr og fugler. For å gjøre en safari er det bedre å ha en guide som vil hjelpe deg å vite hvilke som er de beste stedene og risikable stedene. Det er noen flekker i ferier African Safari som er forbudt for mennesker fordi de ville dyrene ferdes fritt. Hvis du planlegger å tilbringe mer tid i afrikansk safari så det er mange hoteller å imøtekomme og restauranter å spise. Reiser i jeeper i denne safari er den beste tingen å utforske mens du er i hellig African Safari.

Et annet sted å oppleve eventyr og dyrelivet er i Sør-Afrika Safari. På dette stedet kan du utforske i mellom ville dyr. Du kan se mange ville dyr som finnes i dette stedet inkludert løven, puma, gepard, sjiraff, sebra, gorilla og mye mer. Det er mange ting som må gjøres i Sør-Afrika Safari inkludert kjøre safari jeep til dyresonen og se dem med en nedleggelse utseende. Observere hver eneste bevegelse og oppførsel av disse ville dyr og gjøre det til en minneverdig område. Turist kommer hit for å oppleve det med sine familier og venner, de fleste av de besøkende besøke her er forskerne eller kom fra et annet dyr rehabiliteringssenter. se den høyeste halsen giraff, løve krysset veien, elefant og deres babyer som leker i vannet og søker etter noe spennende i denne Sør-Afrika Safari. Hvis du har planlagt å gå for en safari så bør du ha informasjon om tilgjengelige fasiliteter og tidsplanen for safari og selv pakke av turen.

Leptis Magna er blitt plassert på Middelhavskysten i Nord-Afrika i statene Libya. Dette stedet er kjent som UNESCOs verdensarvliste, og ble grunnlagt av fønikerne rundt 10. århundre f.Kr.. Når du besøker denne sted du kan er det mange historiske steder som er gjort i en romersk stil, og det har vært den turistattraksjon fra mange år. Leptis Magna er vært en av de beste byene blant de andre romerske byer. Det har blitt bevart mange steder og stedet s

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.