*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Komorene & amp; ndash; En opp og kommende Holiday Beliggenhet i The Indian Ocean

The Union of Komorene består av fire eksterne, små øyer: Grand Comore, Moheli, Mayotte, og Anjouen. Beliggende mellom Madagaskar og Mosambik i den frodige og eksotiske indiske hav, de Komorene lå til den sørlige delen av Afrika i Mosambik Channel.

Denne destinasjonen er en av de mindre kjente øyene utenfor Afrikas kyst. Unionen av Komorene har kjent sin del av kaos og uro, men i 1975 vant sin uavhengighet fra Frankrike. Med en ny grunnlov trukket i 2001, nå denne nasjonen har blitt mer avgjort. Det har også blitt en luksuriøs reisesjekker ferie spot. Øya er 700 square miles i størrelse og hus ikke mer enn 700.000 mennesker året rundt. Landets hovedstad, Moroni, holder den internasjonale flyplassen.

arabisk og swahili blanding inn i fargerike språket som snakkes i Komorene, men reisende vil høre de innfødte snakker fransk og arabisk også. Dette kommer ikke som noen overraskelse som nasjonal religion er islam. Sjøfolk gjort Unionen av Komorene et populært stoppested for ruten mellom Afrika og Asia.

Ting å gjøre i Komorene

Lokalbefolkningen gårdsbruk produserer essensen av appelsin, ylang-ylang, jasmin, appelsin og nellik, pepper , muskat og vanilje krydder. Alkohol er i stor grad forbudt her. Mount Karthala Grand Comore er verdt å oppdage. Snorkling det store revet er en favoritt tidsfordriv. Dykking er spektakulært i skjærgården. Så også, er seiling og båtliv. Lokale motoriserte kanoer, kjent som piroger ta besøkende å vise Grønne Turtles på Marine Reserve.

Det er mye å se i Unionen av Komorene. Besøk de gamle fiskeværene, fossefall som raser nedover i sjøen og kongegravene. Liker å se Comoran dansere eller ta en dagstur til parfyme destillerier, uberørte strender, mange moskeer eller dhows, de arabiske seilbåter som brukes for lenge siden.

De lokale rettene er verdt å prøve er vanligvis servert med ris. Krydret sauser vil kvele dem. Forvent å se Groblad, Cassava, Grillet geit kjøtt, sjømat og couscous på listen. Gjester er vanligvis holdt til en rekke alkoholholdige drinker per person og dine servere vil forvente en 10% tips.

Overnatting i Komorene

Overnatting er på et minimum her mens Komorene er fortsatt under utvikling for turisme. Noen økonomiske hoteller eksisterer eller pensjoner. Den felles trend er deler rom eller turister kan bo i enkle tilfluktsrom. Moroni og Mutsamudu ha de beste alternativene.

Hver øy har sin egen flyplass å gjøre øyhopping mulig, og det er e

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.