*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Hval Lands om Couple & amp; # 039; s Yatch

Cape Town, Sør-Afrika

En sørkaper måler 11 meter (rundt 34 fot lang) hoppet ut av det blå hav utenfor Cape og landet plomme torget på båten som tilhører Ms Werner og hennes partner Ralph Moathes.

Været var varmt og tørt, og vinden var lav. Mr Moathes og Ms Werner var hvalsafari utenfor Table Bay da de fikk øye på dyret rundt 100 yards unna. Deretter uten advarsel hvalen, kjent for sin dårlig syn, stupte ut av havet bare føtter unna parets lille yacht landing over baugen forårsaker noen betydelig skade på fartøyet.

Paret var mirakuløst uskadet og sa "Vi elsker fortsatt hval, vi var rett og slett uheldig og tilfeldigvis var på feil sted og til feil tid".

sørkaper navigerer ved lyd ved hjelp av sin sonar som den har dårlig syn, og det er dette som førte Ms Werner til å tro at effekten var ikke mer enn en marin ulykke. Litt som noen du kan ved et uhell borti i korridoren over universitetsområdet mellom leksjoner.

De måtte kutte motoren og flyte i over en time, men de var ikke å fortelle om vann og var mindre enn 2 miles fra land.

Hvalen gjorde dukke opp igjen rundt 125 meter etter kollisjonen tilsynelatende ikke desto verre for sin ildprøve.

Den eneste skaden gjort var å båtens mast som ble skadet. Selve hendelsen ble fanget på kamera av en turist også og viser hval til å være større enn yacht med nesten en og en halv ganger! Dette var virkelig et nært møte med den riktige typen! En sørlige rett! Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.