*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Vakreste stedene i Africa

For mange mennesker, er Afrika litt mer enn et kontinent av fattigdom og død. Men det er undeniabale at man kan også finne det skjønnhet. Og masse liv. Man må bare vite hvor du skal lete. I denne artikkelen vil du se utvalgte bilder av steder i Afrika som er woth besøk og korte beskrivelser av de stedene.

1. Bazaruto Island
Denne sand øya tilhører Mosambik byr på flott utsikt, samt veldig klart vann. Mange mennesker besøker øya for å nyte vannsport, fiske, eller bare slappe av på de vakre strendene. Sanddynene i Bazaruto Island er et spesielt vakkert syn.


Image Source

2. Cape Town
Denne sørafrikanske byen er veldig kjent, spesielt etter FIFA World Cup 2010. Mens det meste av byen er ikke noe mer spesiell enn en gjennomsnittlig by funnet i noe annet land, er Cape Town verdt et besøk for sine landemerker. Table Mountain er blant de mest populære turistmålene i Cape Town, det er et flott sted for fotturer og klatring. Cape Townis også kjent for Cape floraregion og Cape Point. Begge tilbyr incredibel visninger.


Image Source

3. Giza-pyramidene, En landemerke som egentlig ikke trenger en introduksjon. Ligger i utkanten av Kairo, Egypt, disse pyramidene er blant de mest kjente monumentene i verden. Den største rart er at dette nekropolis ble bygget så lenge siden uten bruk av teknologier tilgjengelig for oss i dag. Det er fortsatt ikke kjent hvordan akkurat pyramidene ble bygget.


Image Source

4. Ngorongoro
Det ligger i Tanzania og dens mest kjente funksjon er den enorme krateret bebodd av de fleste dyrearter som er kjent for Øst-Afrika. De store felt av gress gjøre dette stedet en ekstremt vakkert skue, og mengden av dyreliv bare legger til skjønnhet.


Image Source

5. Sun City fra Sun City er en godt kjent sørafrikanske ferie resort. Kjente personer og band som Frank Sinatra, Queen, Ray Charles, eller Elton John utført der. Sun City tilbyr luksuriøse hoteller, golf felt, svømmebassenger, kasinoer og vakre skoger rundt anlegget.


Image Source

6. Serengeti
Få mennesker har aldri hørt om Serengeti. Beliggende i Tanzania og Kenya, er det et stort område befolket av mange forskjellige arter av dyr. Det inkluderer ulike bevaring parker, inkludert Ngorongoro. De vakre slettene i Serengeti var en inspirasjon for Disney-filmen The Lion King
.


Image Source

7. Mauritius
De

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.