*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Exploring Cairo

utforske Kairo

For noen kaoset i Kairo; Den meningsløse trafikkreglene, halvfarlige forsøk på byplanlegging, de streikende motsetninger mellom gamle og moderne, de travle kryddermarkedene Amid honking horn, roper lokalbefolkningen, kameler og esler jockeying for stillingen på veiene blant mye mishandlede kjøretøy, er berusende. Jeg er ikke en av dem. Jeg er mer av den komme inn, se på Giza-pyramidene, og komme seg ut ilk.

Det er bare meg imidlertid. Det betyr ikke at Cairo ikke har mye å tilby for opplevelsen sulten reisende. Snarere tvert imot, faktisk.

Når vi ankom i Kairo, det var bare et stopp underveis til vårt endelige mål, en uke lang cruise fra Nilen, som vi ser frem til med stor forventning.

Jeg reiste med min mann, min bror og min søster i lov. De fire av oss kunne bare stirre ut vinduene i vår mini-buss, målløs, som vi har gjort vår vei fra flyplassen til hotellet vårt. Av og til ble vi belønnet med synet av en kamel loping casually sammen av oss, eller et esel, plodding sammen med en kurv stablet høyt med lokale råvarer. Hvilket bringer meg til min første punkt: ikke kjør i Kairo. Noen gang. Selv om du er en av disse ekstreme reisende som absolutt må oppleve alt som lokalbefolkningen gjør, dette er ikke en god idé. Hvis du bestilt gjennom et reiseselskap, som vi var, en sjåfør vil trolig være tilgjengelig for deg for varigheten av oppholdet. Hvis ikke, vil hotellet mest sannsynlig bli glad for å arrangere en for deg.

Kjøring gjennom Kairo, kan man ikke unngå å bli minnet på det knallhard chariot rase scene fra Ben Hur. Av og du vil få øye på en uberørt BMW eller annen luksus modell midt i kaoset. Det fikk meg til å lure på hvorfor noen ville engang gidder å bruke så mye penger på en bil som ble mest sannsynlig kommer til å være sportslige fem til ti nye bulker og riper ved slutten av dagen.

Jeg antar at hvis du har brukt nok tid i Kairo, vil du begynne å se noen form for rim eller grunn til sine regler av veien, men tydeligvis vi var ikke der lenge nok.

Etter en opprivende reise over viltvoksende, forurenset, overbefolkede byen Kairo, hotellet vårt var, bokstavelig talt, en velkommen oase i ørkenen.

Le Meridien Pyramids ligger minutter fra Giza-pyramidene. Ved å skrive inn dette femstjerners overnatting, kan du nesten glemme reisen det tok å komme deg dit. Høye tak, kjølige marmorgulv, og vennlige, hjelpsomme personalet hilser deg ved ankomst.

skilte fem rest

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.