*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Cultural Tourism i Tanzania

Cultural Tourism I Tanzania Tanzania er først og fremst sett på som en samling av enorme naturreservater - flora, fauna, landskap, innsjøer ... rekke pittoreske severdigheter kan overvelde sansene. Travelt nedsenket i denne ren, naturlig, sterk skjønnheten i landskapet, kan turistene lett glemme thatTanzania har en blomstrende befolkning.

Når det skjer, er Tanzania en smeltedigel av kulturer. På det bredeste og mest åpenbare nivå, ble Tanzania dannet som en nasjon i 1964 av foreningen av Tanganyika med Zanzibar. Selv i dag, begge disse komponentene beholde delvis selvstyre og en svært mangfoldig kulturell identitet. Dernest er Tanzania ligger ved siden av det indiske hav, nær Saudi arabiske halvøy. Dette gir det et bredt spekter av påvirkninger, noe som resulterer i kombinasjonen av Arabian dhow-båter (båter), Swahili musikk og indisk mat sett i Zanzibars krydderøyene.

Antallet etniske stammene i Tanzania er over hundre og tjue . Hver stamme har sine egne varianter av musikk, dans, mat, ritualer, historier og gjestfrihet. På en kulturell safari, turister kan sykle over gresslettene i sine safaribiler, demontering nå og da for å oppleve bakken av Meru eller Kilimanjaro fjellet.

Guidene er stolte av å vise fram sine plantasjer, med avlinger kaffe, frukt, grønnsaker eller mjølkeproduksjon. Kulturell turisme er en svært intim mellommenneskelig erfaring, ganske ulik den noe voyeuristic spenningen man får ut av å utforske de gresslettene å få øye på ville dyr. Noen ganger er det aktiviteter som turister får lov til å delta i - ofte, kan du også ta et minnesmerke av reisen hjem. Nybrent, er nytraktet tanzaniansk kaffe en godbit som ingen andre, mens de lokale delikatesser som Makande, Malachari, Nyama choma, Chapati og pilau vil forlate sine minner i ditt sinn for en veldig, veldig lang tid.

Det er ingen mangel på eventyr på kulturell safari heller, selv om det ikke kommer noe sted nær den adrenalinkick av å være innenfor meter fra farlige ville dyr. Ridning over savannen på en kamel rullende, kan svai tilbake enten være beroligende eller spennende - bare se opp for når dyret setter seg ned! Stamme legender forlate deg på kanten av setene mens du rodd ned en elv eller over en innsjø, eller bare mens padling i mangrovene. De rolige dhows nær øyene Zanzibar tilbyr en helt annen kulturell smak, slik at du kan nippe kvelden cocktails eller de lokale te og slappe helt av.

Historien om Tanzania er svært mangfoldig, og

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.