*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Blå marokkansk Morning

hes gol av en hane dro meg fra dvale rett inn i en skummel suppe av hjerne-tåke, komplett med sandete øyne og en foreldet munn. Himmelen var en strålende, klar blå på den måten at bare en ørken himmelen kan være, men jeg visste ingenting av det med hodet fortsatt fast under tepper. Sakte begynte jeg å huske kvelden før, hvor jeg var, hvem jeg var, men det gjorde ikke alle kommer lett eller raskt. Verke i beina og ryggen min begynte å registrere seg som de utvinnes fra narkosen på søvn. De sendte korte, skarpe impulser til hjernen min å spørre erindring av gårsdagens kamel dypt inn i ørkenen, og den mentale tåken begynte å rydde litt og gi vei til orientering. Landsbyen, hytta jeg hadde fått en seng i, fårikål ... .. det hele startet for å passe sammen, men likevel ikke på en god måte, og jeg var ikke klar til å sette hodet mitt ut fra under tepper.

begynte jeg å telle mine testikler, men halvveis gjennom Kevin flung åpne døren og jeg mistet oversikten over hvor jeg hadde fått til, og måtte starte på nytt. Hans høyt, irriterende australsk aksent som jeg trodde jeg hadde brukt til fortalte meg at det var morgen, og vi skal flytte ut på kameler. Jeg svingte beina ut av sengen da han hadde gått og bodde sitter der en stund, teppet fortsatt over hodet mitt, og jeg kunne kjenne den iskalde luften fra tidlig morgen reise opp fra gulvet, og det føltes kaldt på lårene mine.

Selvdisiplin og en snaut bevissthet om virkeligheten hjulpet av Kevins utålmodig griner propelled meg under dusjen som stakk ut av den bakre veggen i hytta. Morgenen var tomt, bortsett fra den tåkete, fjerne åser og iskaldt vann som kaskade ned over meg fra tanken på taket.

Står det blir spylt tilbake til livet var en oppstandelse opplevelse. Det var noe annet enn meg og morgenen, vannet og himmelen, en veldig tidlig, blå marokkanske morgen, med dotter av aprikos-farget sky dra av mot åsene. Det var ingen konsesjon til beskjedenhet i form av vegger rundt dusjen, men det var ikke nødvendig. Bare meg og knapt oppvåkning verden; forkrøplet, isolerte trær og fuktig, brun jord fører overalt, bare ett enormt kosmisk dusjkabinett. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.