*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

The Adventure of an African Hunting Safari

Mange mennesker elsker tanken på å gå på en afrikansk jakt safari og føle den kjølige afrikanske luft som de cruise gjennom jungelen. Tanken på det er nok til å skape ferie drømmer for mange nordamerikanere, men sette de drømmene til virkelighet kan være litt komplisert. Uansett, det betyr ikke stoppe folk fra å drømme bort om riding på baksiden av en elefant og nyter selskapet av noen lokalbefolkningen før du ser en løve chomp ned på sitt bytte. Eventyret og majestet av Afrika kommer absolutt i live under en fantastisk safari tur.

Begrepet "safari" bare refererer til en overland reise. Dette begrepet har blitt brukt til typisk referere til besøkende i Afrika, selv om det ikke har noen faktiske geografiske konnotasjon. Det er også en viss tematisk element knyttet til begrepet, tegning på visjoner om khaki klær og en viss form for hat. Uavhengig av de stereotype konnotasjoner av begrepet "safari", kaller begrepet fortsatt på noen eventyrlystne forestillinger som mange mennesker ønsker å oppdage for seg selv. Den opprinnelige uttrykket var en referanse til de tidlige storviltjegere som besøkes afrikanske. Menn, typisk av europeisk avstamning, ville hodet til Afrika for å sole seg i sin herlighet, og til å delta i den lå på land. I løpet av denne turen, ville mennene samles i jaktlag og jakte ned ulike sjeldne dyr. De ville ta trofeer for seg selv og vise dem på veggene hjemme, slik skikken var. Det ble en variabel overgangsrite for mange menn i høyere Echelon av europeisk kultur, opprettholde en status grep over dem for ganske mange år før jakt ble umoderne.

Disse tidene representerer ofte en brutal tidens gang i historien til Afrika. Oppfatningen var at Afrika var en del av eiendommen som tilhørte Europa, og derfor dyrene på det også tilhørte Europa. Den historiske betydningen av disse safari ofte utført dype-seeded forestillinger om kontroll og makt til omfanget av slaveriet over hele kontinentet, slik at europeerne til nesten voldtekt og plyndring landet på deres fritid. Til denne dag, plager at historien mange afrikanere. Nå refererer begrepet "safari" for å ta en fotosafari. I stedet for å skyte dyr med kuler og holde hodene montert på åren, folk tar bilder og sette sammen ulike foto viser av de magiske dyrene de har sett mens du er på safari i den vakre kontinentet. Disse fotosafari blir utrolig populær blant folk i alle aldre som ønsker å ha en opplevelse for livet å ta i ørkenen og storheten av den utrolige kontinentet Afrika.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.