*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Om Malaya

Malaya

Været i Malaya

Klima i Malaya er en ekvatorklima. Det er varmt når solen er ute ennå kaldt når det regner. Det regner ofte der med flom.

Liggende

Malaya er en jungel så er det massevis av tropiske trær som vokser der. Dette gjør det vanskelig for å bevege seg over lange avstander. Det er vanligvis kupert.

Hvor britiske tropper plassert

De britiske tropper ble plassert i Malaya, men måtte trekke seg tilbake til Singapore etter nederlaget mot japanerne.

Hvor japanske tropper ligger

De japanske tropper landet på nordsiden av Malaya i Kota Bhura og begynte sin forhånd nedover østkysten.

Høsten Singapore

Den britiske trakk seg tilbake til Singapore etter deres nederlag i Malaya, som det var tenkt å være en "ugjennomtrengelig festning". Men da den japanske landet på halvøya og den britiske ble tvunget til å overgi seg. Dette var høsten Singapore. Som den japanske angrepet gjennom halvøya, ble deres soldater beordret til å ta noen fanger. En pamflett ble utstedt til alle de japanske soldatene sa:

"Når du møter fienden etter landing, tenk på deg selv som en hevner kommer ansikt til ansikt til sist med sin fars morder. Her er en mann som døde vil lette ditt hjerte. "

Type krigføring brukes

Troppene brukt Mule er som de kan gå langs Jungle Terreng som Horses ikke ville være i stand til å gjøre. Britene i Malaya ikke har noen tanker mens japanerne hadde over 200 av dem, men begge brukes våpen i krigføring.

Sykdommer

Mange soldater fanget mange sykdommer som de ikke var vaksinert mot nye sykdommer i Malaya. Så mange døde som skapte flere sykdommer og ubehag for troppene.

Mat

Må bli importert og noen ganger transport av mat ble ødelagt så soldatene måtte rasjonere hva de hadde. Anmeldelser

Vann

Selv om mye regn det var farlig å drikke. Så det måtte importeres. Og brukes med omhu, etter

Hva det britiske folk visste om hendelsene

De britiske folk ikke visste mye av hendelsene skyldes sensur. Britene tapte mot japanerne i Malaya så hendelsene var det ikke til å bli kjent med den britiske allmenn. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.