*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Egypts White Desert

Pyramidene i Giza, Luxor Temple, Abu Simbel og Kongenes dal, alle disse attraksjonene er på toppen av alles må se liste i Egypt, men svært få klarer å finne tid til å hoppe i en 4X4 jeep og oppdage eksternt mål av The White Desert.

For en ting en tur til sentrum av landet må være altfor dyrt, tidkrevende og vanskelig å planlegge. Imidlertid kan en 3-dagers tur fra Dahab Hostel i Kairo sentrum leies for en billig penge på 450E (80 $) per person for 2 netter og 3 dager. Turen inkluderer alle måltider og overfører et besøk til de varme kildene, en 4X4 tur i sanddynene som du ikke vil glemme og en ekstraordinær kveld camping Bedouin stil i White Desert.

En fem-timers busstur tar deg fra Kairo sentrum busstasjonen til den lille byen Bahariya, det hopping av punkt for safari i ørkenen i Egypt interiør. Naturen er spektakulær. Enorme bølgende sanddyner forsvinne inn i den klare blå himmel så langt de øyet kan se.

Ved midten av ettermiddagen, kommer treneren på gjestehuset der reisende blir matet en tradisjonell Bedouin måltid av rød saus og potet , med ris, pita og søt te. Nydelig. Ikke mye tid til å bosette seg i, fordi i løpet av timen, er du tilbake på veien til hodet til hovedattraksjonen.

Sørg for å kjøpe en tradisjonell skaut før du forlater sammensatte å holde sanden ut av ansiktet ditt og for ekstra varme om natten, fordi de neste 2 dagene er fylt med ekstreme klimaer som vil overraske selv den mest erfarne reisende.

Hopping på baksiden av en 4X4 jeep, gir en reell følelse av eventyr . Bumping langs veien i den intense varmen omgitt av sand gjør du falt som om du er i en Indiana Jones film.

Det er ikke lenge før du skriver The Black Desert, en fin opptakt til den kommende White Desert. Klatring en høy topp vil du overser en fantastisk ørkenen vista. Svart småstein forårsaket av erosjon blåser i fra fjellene dekke hele landet, snu den til en illevarslende mørk skygge.

Å sørge for å holde med følelsen av at du virkelig reise ut av allfarvei, vil du passere gjennom et par sikkerhetskontrollen poeng med væpnede vakter og veisperringer. Spenningen er verdt det fordi det øyeblikket du får lov gjennom sjekk punkt nummer to, umiddelbart blir terrenget til et hvitt landskap som så ut som om et teppe av snø har bare falt på bakken.

Hvite monolitter stikker ut av sand og bli større og mer imponerende til du når din endelige destinasjon. En leirplassen omgitt av de mest fantastiske fjellfor

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.