*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Eventyr i Zambia

Livingstone, Zambia. Hjem til den mektige Victoria Falls er det kjent som Afrikas eventyr kapital. Dr. Livingstone oppdaget fossen i 1855, og folk har flokket å se "The Smoke som tordner" siden den gang. Det er en av de mest spektakulære naturlige underverkene i verden og landet har gjort en fantastisk jobb med å bevare sin skjønnhet samtidig utvikle en imponerende Eco-turisme destinasjon.

Alt du måtte ønske i et eventyr ferie kan være gjort riktig fra denne byen. Safaris, rafting, strikkhopping og helikopterflyging. Dagene kan fylles med én eventyret etter det andre.

Som enhver ekte eventyrer kan fortelle deg, man kan ikke være på en ekspedisjon mens du bor i luksus overnatting. Bra det er mange campingplasser nær fossen. Livingstone Safari Lodge er et flott tilbud til $ 4 per natt. Beliggende på hovedveien som fører til fossen er det en god sentral beliggenhet for alle aktiviteter. Herfra kan du bestille noen eventyr til en rimelig pris med dør-til-dør-tjeneste.

En tur til Victoria Falls ville ikke være komplett uten et stopp på juvet swing som sett på The Amazing Race. Gjør ditt beste for Tom Cruise etterligning, starter dagen med en 55-meter (160 fot) rappellere ned klippen i Batoka Gorge. Etter en fin tur tilbake opp kløft, blir bena varmet opp for en Superman hopp. Du sveve over juvet på en zip linje prøver å gjøre det til den andre siden. Som du stirrer inn i dypet under deg er trukket tilbake i sikkerhet bare for å gjøre alt om igjen. Etter to hopp, du er nå mer enn klar for den siste aktiviteten på dagen.

The Gorge Swing er et strikkhopp med en vri. Det er ditt valg, vil du falle tilbake i juvet, eller har du tenkt å være mer dristig og hoppe ansiktet først? Ikke bekymre deg, for den rimelige prisen på $ 90, har du lov til to hopp, slik at du kan prøve en, og deretter den andre. Den 55m fritt fall er en spennende, men det er den brå smekk på slutten som tar pusten fra deg. Linjen strammer og pisker deg over til den andre siden av juvet på 120km (75 miles) per time. Du svinger frem og tilbake flere ganger til du er trygt ned på bakken. Det er en spennende som ingen andre.

Det er bare halvveis gjennom dagen, og det er på tide å ta et helikopter for å ta deg til en Ariel utsikt over fossen. De kaller denne spenningen, rafting i himmelen. Piloten tar deg rett ned til Zambezi-elven. De høye klipper stige over deg som du snur og vender deg gjennom daler etter elven juvet. Akkurat når du begynner å føle

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.