*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Tanzania - en blanding av kulturer og etnisk Tribes

Hvorfor folk skulle velge Tanzania safari er ikke noe mystifiserende konsept. Det finnes ikke noe bedre sted for å nyte en heve kultur- og naturopplevelse enn Tanzania! Det er egentlig et spørsmål om diskusjon hvorfor det er så mange excitements for drømmende sted å besøke

Tanzania. Det er Natural Beauty on

Tanzania er et vakkert sted hvor du kan nyte å se flokker av gnu og sebra trekking over slettene på sin årlige migrasjon. Andre dyr som løver, leopard, gepard, elefanter og hyener er av stor attraksjon. På Mahale Mountains National Parks og Gombe Stream, er det hjem til sjimpanser nå sjelden sett i naturen.

Det beste er utviklet av Tanzanias turistveier er Northern Circuit hvor du kan skje for å se flokker av gnu eller flokker av strålende rosa flamingoer dukker opp fra tåke alkaliske innsjøer. Arusha er en vakker by av denne kretsen. Du vil bli glad for å se kjente nasjonalparker som Serengeti, Arusha, Tarangire og Lake Manyara sammen med kjente landemerker som Ngorongoro-krateret og Olduvai Gorge.

Tanzania er også en stolt plass for vakre strender hvorved du kan føle deg hundrevis av miles av palme sanden. Sine store innsjøer som Victoria, Tanganyika og Nyasa er vakker og gavmild med fisk av ulike typer. Sine fjell er massiv og mystisk som inkluderer Mount Meru, Ol DoinyoLengai, den Usambaras og Mount Kilimanjaro som ofte anses som "Roof of Africa", og det høyeste fjellet i verden.

Tanzania dekker 937 062 kvadratkilometer blir det største landet i Øst-Afrika. De kystnære områdene er vanligvis varmt med en gjennomsnittlig dagtid temperatur på 30 ° C. Havbrisen ofte gjør klimaet behagelig start fra juni til september.

Tanzania Sport Aktiviteter

Som det er fjell, Great Lakes og Indiahavet kystlinje, er det nok av muligheter for sportslige aktiviteter i Tanzania for eksempel vannsport, fugletitting, ballong safari, kamel safari, grotting, dykking, havfiske og fjellklatring og mange flere

Zanzibar:. Special Islands for Høyre ferie Erfaring

Din safari vil ikke være komplett hvis savner å nyte stedet av Zanzibar. Den oppfordrer til å tenke på drømmer om romantikk og mystikk som tilbyr den reisende med masseturisme som søker en hyggelig ferieopplevelse. Zanzibar dekker øyene som Unguja og Pemba som har alltid tiltrukket sjøfolk og eventyrere fra hele verden. Du kan besøke Zanzibar historiske Stone Town, hvor de sultaner gang hersket.

Du kan enten ta gledene i vandrende

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.