*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> asia

Topp 10 steder å se i Singapore

For de som planlegger å besøke Singapore, her er de ti beste stedene å se:

1. På den første dagen, gå rett bort til Esplanade Theatre og Merlion, slik at du kan oppleve Singapore stemningen med en gang

Hvordan komme seg dit -. Ta toget til City Hall MRT. Når du går av City Hall MRT, vil to kjøpesentre hilse på deg, Raffles Place (venstre side) og Citylink (høyre side). Ta Citylink inngangen. Følg skilting. Esplanade er ca 10 minutters gange. Fra T-banen, går avkjøringen til den midtre delen inne i Esplanade bygningen.

Utenfor Esplanade bygningen, vil du se Merlion. Det er en annen 10 minutters gange. Jeg anbefaler å gå under broen for å unngå varmen utenfor. Husk at bildene her på dagtid og kveldstid ser helt annerledes. Så hvis det er tid, gå tilbake på kvelden.

Fra rådhuset MRT, ta samme måte kommer til Suntec City, bare følg skilting. Suntec er en av de største kjøpesentre. Det er 5 tårn (fra en luftig utsikt, tårnene ligne solen). Hvert tårn har et kjøpesenter, de 5 bygningene er sammenvevd. At 8:00 det er en gratis fonteneshow. Det er en av de største fontener i verden. Jeg anbefaler at du ser denne. Den dansende fontene er hypnotiserende.

Foran én Suntec tårnet er et kjøpesenter som heter Marina Square. Dette er min favoritt fordi det ikke er for stort og ikke for lite.

2. Clark Quay. Stedet ligger ved en elv, som er munningen av Singapore havn. Det finnes en rekke restauranter og barer i området. Utlendinger liker å henge ut her. Maten er litt dyrt, middag for 2 personer er om S $ 70. Men det er et kjøpesenter her kalt Central Mall. Innvendig er fastfood kjeder som McDonalds, Pizza Hut, etc. Når vi kommer hit, spiser vi inne i kjøpesenteret og spasere utenfor føle sjøbrisen. Det jeg anbefaler skjønt er båtliv turen her, det er en 30-minutters cruise rundt dette området opp til Merlion og Esplanade Building. Båtliv per hode er S $ 13. Det er verdt det

Hvordan komme til Clark Quay -. Ta toget til Clark Quay MRT stasjon. Anbefalt tid - sent på ettermiddagen som 06:00. Solnedgang i Singapore er 07:00.

3. Orchard Road. Dette er shopping hovedstaden. Det er mange kjøpesentre her. En nyåpnet bygning kalt "Ion" har den største Louis Vitton butikken i Sørøst-Asia

Hvordan komme seg dit -. MRT stasjon er Orchard. MRT-stasjoner har flere utganger, noen har 2 utganger, de store har 4 til 6 utganger. Så les første som avkjørsel til å ta.

4. Bugis. Det er navnet på områ

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.