*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> asia

Darjeeling: Queen of Hills

Darjeeling er en av de mest fantastiske hill skianlegg i world.This himmelsk retrett er badet i nyanser av hver shade.The flammende røde rhododendron, glitrende hvite magnolia, miles av bølgende åssider dekket med smaragdgrønt te busker, den eksotiske skoger av edelgran alt under teppet av en strålende asurblå himmel flekkete med flekker av skyer, forundrer compellingly Darjeeling som dronningen av Hills Stations.

Darjeeling navnet er avledet fra det tibetanske ordet-Dorje som betyr edelsten eller kirkelig septer som er illustrerende for den lyn fra Indra og ling- et sted derav landet av thunderbolt.The septer Indra antas å ha falt på et sted der det nå står Observatory Hill.

Darjeeling lokker reisende-vidt en turist eller en trekker, en ornitolog eller fotograf, en botaniker eller en artist vil finne en opplevelse som vil være etset i ens minne for alltid.

Noen steder av interesse er Tiger Hill, Batasia Loop, Himalayan Mountaineering Institute og Padmaja Naidu Himalayan Zoological Park og flere pittoreske te eiendommer.

Trekking i Darjeeling Hills begynte nesten et århundre ago.Infact den første organiserte trekking rute i India ble etablert her langs Singalia serien. Vandringen starter i Darjeeling og fortsetter gjennom Maneybhanjyang, Tonglu, Sandakphu og ender i Phalut.The forlokkende naturlig skjønnhet er fylt med utallige varianter av flere fjell blomster.Hotellet tett skog, frodige enger, Mt Everest, den evige skjønnheten av Kanchenjunga, den robuste Lhotse eller den mystiske Makalu alt i ett feiende øyekast presentere en opplevelse som aldri kan tangert.

Spennende rafting kan gjøres ved elven Tista.

Hvordan nå
< p> Med fly: Den nærmeste flyplassen Bagdogra er primært for Darjeeling hill areas.Bagdogra er 90kms fra Darjeeling.There er flere fly som opererer fra alle store byer

Med tog:. De to nærmeste jernbanestasjoner er Siliguri og New Jalpaiguri fra Darjeeling.These jernbanestasjoner har direkte togforbindelser med alle store byer i India. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.