*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

En romantisk ferie i 2-3 Berth Cruisin 'Sandpiper

Hvis du leter etter en romantisk ferie for to, ser ikke lenger enn 2-3 Berth Sandpiper bobil, perfekt for å oppleve alt av Australias viktigste attraksjoner og severdigheter. Bestill en Sandpiper med Cruisin 'Bobiler og ta fatt på en romantisk eventyr med signifikante andre i dag.

The Sandpiper er intrikat utformet for å imøtekomme til par som ønsker en elegant og moderne hjem og en komfortabel base for å utforske nærliggende lokker. Interiøret i dette tilpasningsdyktig bilen er romslig og har en praktisk walk-gjennom området mellom fører- og hovedhytta.

"The 2-3 Berth Sandpiper bobil er et romslig alternativ for par som ønsker en komfortabel bobil med en rekke fasiliteter. Det er like enkelt som et hotellrom, men er også mobil også. Det er mer enn nok plass for et par å nyte hverandres selskap, men har plass også, "sa Brett Lucas, leder av Cruisin 'Bobiler.

Cruisin' Sandpiper er utstyrt med alle funksjonene som garanterer en problemfri bobil ferie. Det er en ren og moderne toalett om bord og en dusj med at viktig varmt vann tilgang. Par vil elske kjøkkenet om bord denne bobil med en tre-brenner gass komfyr, 80 liter kjøl /frys og alle apparater og bestikk de trenger for å nyte en romantisk hjemmelaget middag for to på bobilen er romslig spisebord. Gjestene på Cruisin 'har bonus muligheten til å ansette en utendørs stol og bord innstilling til å nyte middag under stjernene.

"Vi får mange par leie av oss, og de fleste av dem tar Sandpiper fordi det er den perfekt størrelse og det er lett å kjøre. Det er en automatisk kjøretøy med servostyring og har stor drivstofforbruk. Vi får gode tilbakemeldinger om Sandpiper, "kommenterte Brett.

Par kan utforske alt av Australias mest romantiske destinasjoner inkludert den bortgjemte strendene i Queenslands kyst perfekt for turer i vakker natur og hypnotiserende solnedganger og skjulte villmarks attraksjoner i Tasmania som spesialiserer seg på terapeutisk naturlige behandlinger og spas. Det er ingen mangel på fantastiske aktiviteter ideelt for par.

"Australia er et flott sted å besøke på bryllupsreise eller bare en ferie. Du har fått den fantastiske Whitsunday-øyene som er perfekt for champagne solnedganger og utforske Great Barrier Reef. Tasmania er også fantastisk for par som det er hjem til mange spennende aktiviteter og naturlige severdigheter. Hvem ville ikke ønsker å oppleve magien i Wineglass Bay Lookout med sin betydelige andre? "Sier Brett.

Om

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.