*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Rakne prosessen med bygging av den store pyramiden i Giza

De sju underverkene i verden er ingen tvil om spektakulære og fantastiske. En av de eldste syv underverkene i den antikke verden er de tre pyramidene i Giza grenser Egypt, populært kjent som Den store pyramiden i Giza. Disse pyramidene er populært kjent som Pyramid of Khufu og Pyramid of Kheops. Dette er den eneste eldste pyramide for å være kjent for å holde seg i stor grad intakt siden 3800 år. Det er mye mer enn bare en grav. Det er snarere den eneste pyramiden i Egypt til å inneholde både stigende og synkende passasjer.

Design og byggteknikk i Giza

De pyramidene i Giza, kan ikke bare tatt for å være en ren grav døde royalties, er det langt mer enn det. Det var den eldste graven til Egypt som ble designet og bygget ved hjelp av teknologi, har vi ingen tilgang i dag. Det var en forvirring om den eksakte formen av den store pyramiden sikret eksakte formen av pyramiden er en forbløffende faktum. Inne i et lukket lufttett rom var det spennende virvler opprettet i røyken. Så hvor fra disse røyker faktisk kom i? Det var det store spørsmålet.

Disse pyramidene ble bygget for å være kraftprodusenter for det gamle Egypt. Livslang studie av eminente forskere og oppdagelsesreisende har hjulpet oss å nå den konklusjon at ikke bare var det laget og designet av gammel teknologi, men de mulige midler til hvordan det ble bygget er veldig interessant å vite. Noen forskere har kommet til noen oppsiktsvekkende konklusjoner om at de ikke kunne ha muligens blitt bygget i de mørke delene av antikken med bare de mest primitive redskaper. Faktisk selv i dag med vår banebrytende teknologi og verktøy vi ikke kan kopiere dem eller sette dem i bruk igjen.

Det ville være mer oppsiktsvekkende å vite at den innebygde i utformingen matematikk overgår alt kjent i dag. Fra fjern fortid og til moderne tid den hellige geometri av pyramiden ble også brukt på å bygge andre hellige arkitekturer. Det antas at den tapte teknologien ble brukt gjør steinene lettere og eller bruker lyd for å få dem høyere opp på plass.

Coral Castle lik Giza

Stein strukturen skapt tusen år siden av Edward Leedskanlin, består av mange megalittiske steiner som veier flere steiner. Spørsmålet har blitt satt opp av mange lokalsamfunn at hvordan var slik en fantastisk struktur laget av en liten mann som hadde ingen hjelp verken noen åpenbare maskiner å bygget et slikt mesterverk. Ifølge kilder, kan Coral Castle være lett i forhold til Giza, som det hadde lignen

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.