*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Situ Gunung Tourism Park: En Packet av Panoramic Beauty og Challenges

For de som elsker naturlig panorama og utfordring, Situ Gunung ville være et interessant sted å besøke. Den vakre naturlandskap og hilliness av sin geografiske området tilbyr ulike utfordringer for besøkende for klatring, fotturer, camping, eller bare for en piknik i tillegg. Situ Gunung ligger ved foten av Pangrango Mountain, Kadudampit Subdistrict, ca 15 km fra Sukabumi Regency, West Java. Være plassert på 950-1150 moh, denne 120 ha-wide naturturisme parkområdet har den friske luften. Med sine Dammar trær og andre flora og fauna, har Situ Gunung interessant sub-fjellskog området, sammen med den vakre innsjøen og fossefall.

I Situ Gunung naturparken kan vi nyte den typiske naturlige fjellene panorama. Panorama synet av naturskog naturen kan bli sett mens du nyter forfriskende minneverdig reise. Slyngete veien blant Dammar trær og furutrær føre oss til Situ Gunung innsjøen området. The Lake Situ Gunung (10 hektar) er en kunstig innsjø. Omgitt av åser og erigert harpiks trær, har innsjøen den panoramiske landskapet. Det ser så naturlig at vi kan være uvitende om det faktum. Egentlig er det faktisk en kunstig innsjø laget av en av de indonesiske frihetskjempere to århundrer siden. Mens du nyter den friske luften, kan vi gå rundt innsjøen og se fauna, for eksempel langurs, aper, surilis, etc. For de som tar glede i fiske, er det fiskekonkurranse ofte holdes på dette stedet.

Det er en ufullstendig reise uten å besøke fossene i denne turismen parkområdet. Curug Cimanaracun fossen er vannkilden til Lake Situ Gunung. Fossen kan nås ca 1,5 km fra sjøen via en gangsti. Det ville være en behagelig sporing og fotturer opplevelse. En annen foss er Curug Sawer hvor vi kan ta resten mens du nyter lyden av vannsprut. Det klare vannet i Curug Sawer gir frisk atmosfære til stedet.

Typiske fjellene stemning om kvelden kan oppleves når du passerer natten på Situ Gunung. Den komfortable losji er gitt ved inngangen beliggenhet til Situ Gunung turisme området. Plasseringene for camping er også tilgjengelig for de som elsker å leiren. Hvert sted er riktig utstyrt for camping aktivitet. De andre fasiliteter er informasjonstjeneste, kafeteria, suvenirbutikk, husly, parkeringsplass, bønnehus, toalettanlegg, kai, lekeplass, Nature Theater, og stiene vise de besøkende de potenser eksisterende i området. Stiene er laget for å koble steder å ha potenser og turisme attraksjoner. På grunn av sin potenser, aktivitetene som tilbys av Situ Gunung naturparke

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.