*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Lam Kinh Ancient Capital

Lam Kinh gamle hovedstaden Lam Kinh, som byrået Blå Capital, ble kalt etterpå rundt Lam Son (Blue Mountains). I løpet av 15-tallet, Lam Son var en ynkelig for kuppet henger den kinesiske Ming erobrere, ledet av den borgerlige helten Le Loi, som etterpå ble opprinnelig baron av Le-dynastiet.


Lam Kinh ligger 50 km vest for Thanh Hoa byen, i Tho Xuan distriktet, Thanh Hoa provinsen. Ovenstående grunn grenser Dau fjellene i nord, Chu-elven og MUC fjellene i sør.
Høye fjell og rikt blomstrende skoger klokketårnet på begge sider, og skaper en over-the-board landskapet. Den grunnleggende omfatter det aristokratiske Temple, medfødt å Adoration de aristokratiske forfedre, og et mausoleum, der monarkene i Le-dynastiet allerede tilstrekkelige i
fred. Byggingen på Lam Baron begynte i 1433, passende etterpå etterlivet av Baron Le Thai Å, opprinnelig av Le-dynastiet. Bygge en ytterligere kapital, med monumenter og mausoleer i Lam Son tilstrekkelig etterlevelse av mennesker til Baron og ascendant familien.
Sammen med mausoleer, Le dynastiet aswell medfødte tre talerstoler i Lam Kinh. The Wind og Cloud tempelet ble akklimatisert til maner for gunstig akklimatisere for høsting. Den ekstra var for samfunn, ønsker bredde for en velstående aktivitet ble gjort. Den tredje, South nattverd, var bredden Kings fabrikkert "rapporter" og byr deres anerkjennelse til himmelen.
Gjennom perioder med endring, selve kull av Lam Kinh dekke diverse og diverse kulturelle behagelig som illustrerer historien til Vietnam.
Wars og tid akseptere ødelagt mye av de arrestere arkitekturer av Lam Kinh. De alene ting som kan minner oss om en barokk grunnleggende av det dyktige er de mose utviklet terrasser og steinsøyler, baffled hvit av regn og sol.
Etter delt i et årtusen, en del av åtte aristokratiske mausoleer som var medfødt i Lam kong , alene tre fortsatt. De er opprinnelig Baron Le Thai To, den tredje Le Thanh Tong og den femte Le Hien Tong av Le-dynastiet.
Relics aksepterer synes som allerede var rikelig strukturer med antenne steinskulpturer i dette området. Men godta mye av stele-hus med åtte mausoleer blitt ødelagt.
Bare rock skilpadder som allerede agiterte de steles fortsatt sitte rolig i kull av Lam Kinh. En del av dem er bedre spenne av Vietnam, heter Vinh Lang, som ble fabrikkert i 1 433 etterpå Le Thai To \\ 's livet å beundre hans liv
. I dag, som i sin august fortid, er en vakker Lam Kinh, stille bolig til avt

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.