*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Delhi Wonders

Klima

Delhi har et subtropisk klima, som er sterkt påvirket av sin beliggenhet i innlandet. Sommermånedene mai og juni er ekstremt tørr og glohet, og dagen temperaturer noen ganger nå 43-45ºC. monsunen normalt bryte i juli og få ned temperaturen, men vær frem til slutten av september er varm, trykkende, og veldig ubehagelig. Den gjennomsnittlige årlige nedbøren er bare ca 660 mm. Perioden mellom oktober og mars er ganske hyggelig, selv om desember og januar kan være veldig kaldt og tåkete med sporadiske våte magi. Den gjennomsnittlige daglige vinteren minimumstemperaturen er rundt 7ºC, men noen netter kan være kaldt, med kvikksølv dipping til 1-3ºC. Overgangen fra vinter til våren er gradual.Flora det skiftende klimaet i Delhi resultater i tre vegetasjons sesonger. Den mangelen på regn og en tappe grunnvannsnivået retard frodig vekst av naturlig vegetasjon. Ca 1000 arter av blomstrende planter vokser i byen og omegn. Vegetasjonen på ryggen og elvekanalen er tydelig annerledes. Den permanente vegetasjonen på ryggen består av Acacias, vill daddelpalmer, og selskapelig undershrub sådd med noen blomstrende arter. Gress, klatrere, og twiners utgjør det flyktige vegetasjon, som kommer bare i regntiden. Vegetasjonen på sand og alkalisk elvekanalen, på den annen side, er rikt og variert, spesielt under monsunen og vinteren.

Fauna

Faunaen i Delhi er ganske rik, variert og orientalsk og faller under Cis-Gangetic zoologisk type. Hyener, ulver, rever, sjakaler og leoparder gang gikk sin lave skoger, men er nå funnet i ravinen lander eller kupert rygger som grenser til byen. Ungulata, eller veterinærmyndighetene dyr, er representert med antiloper og villsvin. Disse er nå sjelden funnet i vill tilstand. Pinnsvin, hare, rotter og ekorn utgjør byens gnagere og flaggermus, pinnsvin, og spissmus er insektetere av Delhi. Apen er den eneste urfolk primat, som finnes i byen rundt noen templer og historiske ruiner. Fuglelivet i Delhi er også svært rikt og variert. Den brevdue, huset spurv, drager, jungel kråker, papegøyer, bush vaktel og rapphøns er funnet i løpet av året. Vannene rundt Delhi tiltrekke mange en trekkfugl i vinter. Yamuna River rikt på fisk.

Economy of Delhi

Delhi økonomi er dominert av produksjon, tjenester og administrasjon. Det har vært et senter for et stort utvalg av kunst og håndverk. I Mughal perioden Delhi var berømt for sin smykker, damascene arbeid, klut broderi, gull fletter, silke og brokade, graveri

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.