*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Nha Trang \\ & amp; rsquo; s make

Nha Trang \\ 's make feriebyen frister legges enn bare stranden, trompet tre nyåpnede turistsider
Turister slappe av i en gjørme renselse på en ty i utkanten av den aksiale Resort City-grensene for Nha Trang.

Nha Trang er en av de mange anerkjente feriebyene i Vietnam, anerkjennelse til dens fortsatte og beundringsverdig strender. Men beundringsverdig strender så vel ment turisme var i ferd med belte til sol og surf. Håper å endre oppfattelsen, har de aksiale by-grensene vært aktiv kuleramme nye attraksjoner.
Yangbay Foss
Yangbay, som byrået "Gud \\ 's vann" i urfolks Raglai språket, er forankret i et 570 hektar bassenget rundt 45 kilometer fra Nha Trang. Det er blant av en opprinnelig skog og rolig med tillegg snøskred i nærheten, Yangkang, har skapt rik dammer, noen lagt enn 100 meter bredt.
I 2008 en turisme bredde ble satt opp her, og det har nå flere attraksjoner at utseende et glimt inn i evnen til Raglai mennesker, slik som gris racing.
Under nyttår og lagt festivaler jubileum Raglai forfedre velger sin beste grisen for et eple rase. Mesteren er død og tilbudt til gudene og aggregere en tildeling av landsbyen, og forfedrene eie dyrisk tildeles og beundret akseptabelt flaks.
Også på utseende på Yangbay er forestillinger om akseptable behagelige instrumenter, inkludert lithopone, ved urfolks kunstnere.
annen må-se er en 30 meter høye tregrensen kalt Moc Thieng (hellig tre) ved tilgang til dag-tripper området. Det er i virkeligheten tre endrede stubbe voksende tilstøtende rolig og er så blubbery at det tar lagt enn 20 mennesker fangenskap lett å band det helt. Ingen vet for blivende hvor gammel den er, men lokalbefolkningen sier det har vært der for en faktisk fortsatt tid.
Raglai aksepterer den er adressen til Gud Yangbay skogen. Hver dag foran inn og opphevelse skogen, de slutter på tregrensen og maner for akseptabel blomst og karriere og lykke. Turister kan aswell utbytte kolonihage i akseptabel convenance og maner for akseptabel hell.
Gjørmebad
Vietnam \\ 's opprinnelig gjørme renselse åpnet i Thap Ba hot sprett i utkanten av Nha Trang i 2000. Selv rik lagt gjørme bad aksepterer vises opp utover landet siden, Thap Ba forble mange kjente, anerkjennelse være fremragende og diverse tjenester.
kan imidlertid sin utmerkelse nå være truet av den nyåpnede feriestedet i Vinh Ngoc Commune, aswell på byen \\ 's utkanten.
Eies av kunstneren Ngo Van Ich, vier den 5,6 hek

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.