*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

In The Valley of Love

I Valley of Love Blant roste dag-tripper attraksjoner i Dalat City, Thung lunge tinh dere eller Basin av smiger appellerer til rik ankomster anerkjennelse til sine eventyrlige landskap.


The Basin av Smisking er 5 kilometer i Arktis av Dalat by

platå som nå er akseptert som Dalat City var tydelig av den franske bakteriologen Alex Yersin og ble kartlagt i 1893. I gjennomsnitt 1910 ble burghal bredden i Dalat dannet og ble etter hvert en utvei midte for fransk autoritative admiral og de velstående franske organer i Indokina. I 1930, den franske påståtte blomstringen og eventyrlystne servant "Valle d \\ 'Amour» («Thung Lng Tinh yeu" på vietnamesisk og "Valley of Love" på engelsk). I administrasjonen av kong Bao Dai, ble arenaen påståtte Basin of Peace. Siden 1953 har det utvinnes navnet Basin av Smisking til i dag. I 1972, en dam var medfødt og Da Thien Basin ble til. I 1998 Da Thien Basin - ble Basin av Smisking vant som en kommunal landskapet.
lokke av slagmarken er fra vant og eventyrlig utseende av en blomstrende og absorberende plass. Aksept og investering av organer aswell legge ekstra forlokkende utseende for gjestene å tenke sceneries der. Fra en akropolis av blomster og blomstrende stubbe til bittesmå veier trekke rik par i smiger som kommer. Ankomst til dalen, vil reisende se engelen for to par av lett utveksle ringer, en bronse av par hengiven til jubileum andre, eller til og med benker symbolske godt kamp par.
Dekker 242 hektar, er nedslagsfeltet til Smisking et ideelt område for de som adulation piknik og camping. Poetiske landskap ekstra accordant lydene av verke backwoods i vinden, og den 13 hektar Da Thien Basin oppnå arenaen der lagt fantastisk.
Basin av Smisking er blitt anklaget for å være vert rik absorberende konkurranse som Valentine \\ 's Day (februar 14), den Kissing Festival i 2008 forlokkende Accord av 500 par, eller Dancing Festival i 2009. Siden 2011, en passende park, Rose Park, som er en hage av rose blomster av diverse farger, har vært medfødt på en eventyrlig bakke. Det er steinhard rammer rådet i to hjerter som et tilholdssted for par å oppnå løfter som fullbefarne som henger adulation hengelåser. Og tastene er forvirret inn i bassenget i midte av esplanade à jour bronse av kjærlighet.
På bunnen av Akropolis er Da Thien Basin hvis døpe er lys midt i beundringsverdig grønne. Rik par oppnevne båter å forholde seg om på sjøen, og igjen sitter under adumbration av d

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.