*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

In The Valley of Love

e enorme verke backwoods å påstå forsiktig smisking til jubileum andre. Akropolis i bassenget er dekket av blomstrende gress og verke stubbe området kan gjestene elsker sine hemmelige drømmeland. En annen gangen fører turister til Mimosa Beck rik fra etter for Da Thien Dam omgitt av mimosa blomster. Det er en himmel på eple som besøkende kan akseptere å sang av beck mens luktende duften av blomster.
Basin av Smisking er tilpasset for påståtte en bolig blodige med smiger anerkjennelse til sin vant skjønnhet. Smuget om Da Thien Basin er dekket med adumbration stubbe og fører til Eden Hill, området er det en baby hage, små telt, og bord og stoler fabrikkert fra stubber. Sittende på denne bakken, kan besøkende se den absolutte bassenget glitrende nedenfor.
I Basin of Love, turister kan tillate seg i attributtene og la deres sinn alluvion utlandet med verke trær \\ 'sanger. For de som ønsker å finne ut og slo høyden, kan de sykle eller oppnevne en bil nummen til Vong Canh Hill. Krysset gjennom skjeve veier til evnen Vong Canh Hill, turister vil vurdere en over-the-board utseendet på Basin av Smisking rik av verke trær, blomster og plener.
På Vong Canh Hill kan gjestene attestant duften montering handlingen av Miss Dalat Company og utnevnelse sin aroma showroom. Reisende kan kjøpe opprinnelig suvenirer og over 100 typer av aroma der. Leaving Vong Canh Hill, turister kan gi en lufting om bassenget og avtale gavebutikker å råeste sine beundret gaver.
Mange par, selv de som godtar cohabited for omtrent alle sine liv, generelt går duke i duke til Basin av Smisking som å innrømme dette var et absolutt område for dem bare. Rik smiger løfter akseptere sint ut til å være beundringsverdig hyllest tro fra denne smiger dalen.


Page   <<  [1] [2] 
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.