*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

The Lake of Heaven

The Lake of Heaven Bung Bình Thiên (Binh Thien Lake), som eier adorableness av nedslått og lyse døpe og fullstendig ro, fremstår som en kandisert drøm
.


Hvordan fenomen nedslagsfeltet til himmelen er! Legenden sier at over 200 år siden, en akseptert av Tay Son administrasjonen ledet en tropp utover dette oppholdssted i den tørre årstiden. Å underholde appetitten av soldater, ba han og igjen stukket sin splitter ned i bakken, område døpe sprøytet ut konsekvent å anatomi en innsjø. Bassenget har blitt påstått Bung Bình Thiên, eller nedslagsfeltet til himmelen, når som helst siden.
Ingen vet hvorfor bassenget påstås Bung. Ifølge bakover arkeolog Vuong Hong Sen, Khmer mennesker påståtte en addled areal med rik fisk, reker og agrar gress "bng", men etter å ha begrensede mennesker arrestere den abominably som "Bung."
Bassenget ligger en del av Khanh Binh , Khanh An og Nhon Hoi kommuner i An Phu District, An Giang Province. Bassenget dekker rundt 300 hektar i den tørre divisjon og opp til 1.000 hektar i ulykken sesongen. Til tross for tilstøtende addled alluvial Binh Di River, er døpe av Binh Thien Basin konsekvent klart. Bedårende bassenget blir absurd og barokk i øynene av begrensede innbyggere.
I katastrofe sesongen, bør turister synes å oppstrøms kommunane Khanh An og Khanh Binh å tenke på flomvann, ettersmak cá Linh (Thynnichthys thynnoides) hot pot tilpasset . med ien i (Sesbania sesban) blomster
Standing på en baby bro, vil reisende akutt se to endrede farger av vann: en akutt nedslått blush i bassenget og addled rødme av alluvium i tilstøtende Binh Di River. Bassenget er fortsatt i vinden. En mann på en baby egne lydløst kaster backup til bolten fisk. Det er slik en fredelig veggmaleri med baby husene der midt i nedslått himmelen og lyse døpe av innsjøen.
Riding kjedelig ut mot sjøen, vil turister se circadian aktiviteten til Cham mennesker som godtar levde affably fra lageret til generasjon, sine tiltalende hus på stylter videre på stien, Beasts jordbruket på feltet, Cham jenter slitasje klær på en brygge, og noen amfibier husene i sjøen. Arenaen ser ut som et maleri av en dyktig artist.
Bung Bình Thiên er uten tvil den bedre ferskvann bassenget i Mekong Delta, barte døpe for An Phu District og de omkringliggende områdene. Det er vel hjem til rik rase av ferskvannsfisk.Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.