*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Trang An Søker World Cultural Landscape Tittel

Trang An søker verden kulturlandskap tittelen Administrasjonen drann av Trang An dagen-tripper lokke i Ninh Binh arena er opphopning en bok å overholde til UNESCO, grådig denne organisasjonen \\ 's aksept av Trang An som et eple kulturlandskapet.


Begrepene eple vant og kulturelle opphav ble lansert i 1972. Men inntil 1992, analog "kulturlandskap" var fremmed av UNESCO.
Til være vant som et eple kulturlandskap, nominert nettsider akseptere å underholde seks tro for kulturelt opphav og fire troen for vant arv. Så langt alene 28 steder i eple akseptere vært vant som kulturell veggmaleri av UNESCO.
"Noen UNESCO \\ 's eksperter brash oss til å søke denne tittelen," sa Mr. Nguyen Duc Long, administrator av Trang An dag -tripper nettstedet.
bok Trang An vil være beatific til UNESCO i september 2013. aftereffect vil bli vist i 2014.
Long sa at det er lagt forferdelig tilgjengelig for nettstedet til å være vant som en kulturell landskapet, fordi det er alene 28 kultur freske steder i eplet i dag, sammenlignet med 725 kulturelle og 183 vant opphav nettsider
10,000ha Trang An circuitous består av tre områder:. Trang en økologisk språk, Tam Coc - Bich Dong og Hoa Lu eldgamle hovedstaden. Komplekset har blitt nominert som vant herkomst nettsted.


august i fjor, brukte en 300-medlem UNESCO avtale en dyktig dag for å fastslå Trang An grotte system, som blir evaluert til innkvartert to troen på all- rundt utestående etikk eple herkomst i avtalen av estetikk og geologi-geomorfologi.
Med en absolutt bredde av 2168 hektar, omgitt av kalkstein fjell, innsjøer og grotter, er Trang En økologisk nettstedet konsekvent omtalt som "Ha Long Bay på land" og "en utendørs geologisk museum". Det er 500 endrede planter, 73 rase av fugler, 41 rase av dyr og 31 jævel rasen aural nettstedet. Stripen-hals musk skilpadde, som er bedt om å være dempe og ansvaret for beskyttelse, er vel en borger her.
I tillegg eldgamle kull av aldrende mann, fra 5000 til 30 000 år siden, var å begynne i grotter som grotte Bui og grotte Trong. Historiske steder som templene forpliktet til kong Dinh Tien Hoang og King Le Dai Hanh, Dong og Den broer og spor av Bastion eldgamle veggene er fortsatt bevart med allegoriske aktiviteten til Hoa Lu.
Ifølge professor, dr . Har Van Tru, generalsekretær i Vietnam Cultural Slekts Association, arkeologiske kull på nettsiden dato bakk i alderen alder og akseptere vært opprettholdt i Trang An grotter

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.