*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Downstreaming på Gam River

Downstreaming på Gam River Du aksepterer å være spennende rik å alluvion ut fra øst til vest igjen arktiske til sør til helt erkjenne adorableness av Gam River.
Gam River aktiv gjennom Cao Bang-provinsen.
Avreise fra Cao Bang-provinsen \\ 's Bao Lam District, bredde på Gam elva starter på vei ned fra Kina, rik til Bao Lac Overflod igjen sammenslåing med Nho Que River rik fra Dong Van Plateau, turister vil se at elva er den aktive puls, agent og smisking av urfolk mennesker av Mong, Tay, Nung og Dong som godtar levde i denne bredden, og levde av elva for rik generasjoner.
Wise fiskere sitte frem mengden av fossefall på Gam River, bredden blant Cao Bang og Ha Giang virkeområde som er hjem til vinkelen arketypiske i nord: Anh Vu, dam Anh, lang, bjelle og chien. Rik gjennom 217 kilometer i arktiske av landet, gir Gam River lokalbefolkningen ikke alene med fisk, men med reker og lagt begynner døpe arter.
Drifting ut elva, turister bør ikke overse å stoppe på Na Hang, en baby boondocks ved elven bredden er i stand med noen arrestere fjell, abstruse tidligste skoger og barokk bekker.
Den boondocks er vel anerkjente for Tac Ke-Ban Nung vant reserve, accoutrement over 42 aboveboard kilometer, og aktiviteten de kommunane Con Lon , Khau Tinh, Son Phu, Vinh Yen og Thanh Tuong. Bredden er hjem til poser med dempe fauna og flora arter.
Turister vil aswell innkvartert Nui Do coulee med sine to overflod vegger fortsetter rikelig som fra eksplosjonen som skyene dykke ned over kalksteinsklipper.
På måte å Tuyen Quang provinsen, vil turistene innkvartert Pac Ta Overflod som ser ut som en albatross ved siden av en vinflaske. På overflod er et gammelt tempel bredde rik pilegrimer synes å besverge for en fordelaktig liv. Avl av overflod har beundrer attributter elskere, fotografer som fullbefarne som poeter og forfattere.
Du vil vel dukke opp utover Bac Me District i Ha Giang provinsen. The District \\ 's Ban Lan Hamlet av Yen Phu Kommunen er en nødt til å for turister. Det kan du finne ut rik gåter skogene med sin rike økosystem og lærling lagt om lyse samfunnet og evne til Tay urfolksgruppe.
Bortsett fra muligheten landsbyer og abstrakte kulturelle funksjoner, vil turister aswell være redd av den fryktinngytende figurer og stalaktitter av Dan Cum Cave som ble dannet for millioner av år siden, og rådes hjem til gammel vietnamesisk aldrende mann.Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.