*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Et mål for bølger og Sand

Et mål for bølger og sand Stretching 192km frem kysten, den sørlige arena for Binh Thuan skryte rikelig abeyant for reiselivsutvikling, unormalt sjø turisme -. De mange akseptert i Vietnam

Hvite og røde stranden sanddynene på Phan Thiet \\ 's strand bredde konsekvent lokke turister \\' oppmerksomhet

"Paradise" av blomst alpin
Den 24. oktober 1995 skjedde det en absolutt solar fortielse i Phan Thiet by-grensene for Binh Thuan provinsen, forlokkende hundrevis av poser med rolige og altomfattende forskere og besøkende. Siden den dagen har navnet Binh Thuan bli fullbefarne vant på turisme kartet over Vietnam og verden, og oktober 24 har blitt provinsen \\ Turisme Day.
Angå Binh Thuan \\ 's turisme sektor, det er absurd ikke å erkjennelse Mui Ne - Phan Thiet som anbefales et paradis for bloom skianlegg. Engel Mui Ne med hvite stranden sanddynene tiltredelse ut i flammer nær solskinn, ettervirkninger avskaffe inn i den rolige fiskerlandsbyen, rader med loft stubbe og stein trinnene, har fortsatt å vært vant til besøkende.
Mui Ne er aswell stand med stranden sanddynene, en arrestere veggmaleri som har blitt en amaranthine forleddet av afflatus for fotografer på grunn av tilkoblede vinddrevne endringer i utseendet sitt. Det er vel den grunnleggende av skianlegg i Vietnam, med over 100 øko-rekonvalesentsentre, alpinanlegg og villaer, med naturlige, beundringsverdig områder, avant-garde-arkitektur, en begynnelse sjø miljø, solskinn, vind og sand.
Roing er en akseptert døpe handling i Binh Thuan Province

Binh Thuan arena har Phan Thiet Bay som, snarere bank og faktisk mye vind, er ideell for sjøsport som surfing, seiling og fly surfing. Fra oktober til april, dersom vindkast er på sitt høyeste, er Binh Thuan beleiret av altomfattende ledsage som ser ut til å windsurf og fly surfe.
Kite-surfing
< em>
Bortsett fra havet følger handlings aktiviteter, kan besøkende delta i lagt forskjellige idretter på land, som for eksempel oppkjøp stranden sanddynene, paragliding i brann solskinn, eller golf på Phan Thiet eller Sea Link golfbaner.
Med disse fordelene, hvert år Mui Ne tiltrekker seg over to skuespiller besøkende, inkludert over 220 000 vedtatt besøkende, marsj fra Russland, Tyskland, Sverige, Nederland, Frankrike, Storbritannia, Sør-Korea, Kina, Japan, USA, Canada og Mexico
. Land of festivaler
I tiltredelse til sin sjø turisme potensial, har Binh Thuan asw

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.