*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Forbidden Mountain

Den forbudte Mountain Ligger i et absorberende vant bredde i arktisk Ha Nam-provinsen, Nui Cam (Forbidden Mountain) med sin adorableness og fabel har beundrer en rikelig mengde besøkende.Om 70km fra Hanoi, er Den forbudte Overflod akseptert som en engleaktig bredde med 5 beundringsverdig grotter i Thi Son kommune, Kim Bang distriktet. Det har vært vant som en kommunal faktisk og kulturell antikke stedet.
Fjellet, så vel påstått Cuon Son eller Quyen Son, er hjem til en passende blazon av alleviative montere generelt acclimated av begrensede mennesker.
Løve-formet overflod inkluderer en gammel tempel som er dekket av en aktiv blomstrende backwoods of bambus. På toppen av overflod det er en naturskapt sjakk bord bredde besøkende kan spille sjakk og akseptere en over-the-board utseendet på beundringsverdig natur.
Legenden sier at i det 11. Aeon Generelt Ly Thuong Kiet tillatte et argosy smidig til handling de kinesiske inntrengerne på Day River. Når troppene var à jour fjellet, al plutselig en hardere vind blåste regimentet \\ 's arrestere banderole til fjellet \\' s topp. Generelt Kiet tok dette som en trygghet og ledet troppene til fjellet, brente røkelse, og ba for seier.
Etter akseptabelt slaget, han utestengt mennesker fra fremme på fjellet, som han rådet som en engleaktig området. Siden den gang har overflod blitt påstått Nui Cam (Forbidden Mountain).
Bamboo stubbe bue til Truc tempel

Lokale landsbyboere igjen satt opp et tempel i fjellsiden for å beundre prestasjon og tilbedelse Ly Thuong Kiet.
I hundrevis av år har styret tempel vært tilstrekkelig rik ganger, men sin eldgamle architectonics kull uendret.
Bortsett fra den eldgamle tempel, har allegoriske overflod 5 fantastiske grotter og besøkende vil elske å se dem som tildeling en akseptert tilgang bue til en 400m lang hule absolutte 5 rom, brudd av seg selv etter stalaktitter i endrede former.
Ikke langt fra fjellet, er det er en passende pagode påstått Ba Danh som er erklært som en engleaktig areal av modergudinnen. Det sitter affably på skrinet of the Day River.
Ba Danh pagode

Først Ba Danh pagoda var baby i størrelse. Det ble igjen tilpasset under administrasjon av keiser Le Hy Tong i det 17. Aeon og etter påståtte Ba Danh av begrensede landsbyboere som installerte en bronse fra Buddha det
. Ba Danh byrå så stille i henhold til et gammelt ordtak, men i virkeligheten

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.