*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

My Son: A Holy Land Of hinduisme

My Son: A Holy Land Of hinduisme My Son er en gammel fryktinngytende overflod i Vietnam. Imidlertid ble noen statuer og utstillinger baseborn eller hadde brast under krigen eller over tid.


Ankommer My Son, kan turister miste seg selv i all-inclusive blomstrende skogen, begynner luft og ro. Etterpå reiser opp og ned bakkene, vil reisende se en gammel belfry skjult aktenfor alluvium midtgangen og stritt trær.
My Son er et utvalg av hinduistiske templer og er omgitt av overflod områder. I det siste, My Son var en begrave tilholdssted for Cham evne og et nettsted for religiøse seremonier for kongene av kardinal Champa dynastier.
My Son er beundret som en av de eldste hinduistiske tempelkompleksene i Sørøst-Asia, og er en endret opphold i Vietnam. Observere My Son templer, med sine sandstein utstillinger og statuer, turister vil se luftig evne lagt generelt ledd med India. Forskere sier at den innfødte templet var medfødt i My Son i det sjette århundre. Dessverre, en over brannen prute det til aske. Noen har lagt templene var medfødt å oppnå My Son en opprinnelig arkitektonisk kompleks. Disse templene er endret fra jubileum andre, og jubileet har sin egen abstruse exterior.Apart fra tempelet arkitektur, er Hindu evne aswell reflektert gjennom kull begynner i My Son. De ble fabrikkert i tid med kong Bhadravarman jeg, som diskvalifisert fra 380 til 413 AD. Et tempel var medfødt å Adoration Shiva i anatomi lingam, som blir tolket som Gud Rebirth. Til nå har denne religiøse evne eksisterte i gamle regnskaps annal på sanskrit.
Lingam, Yoni, Nadin og Apsara statuer godta blitt holdt i templene. Turister vil være redd hvis ser den røde arterie akklimatisert til kroppen templene. Ingen helt forstår hvordan arterien ble gjort, eller hva arkitektur teknikker ble akklimatisert av Cham utbyggere til å sette opp disse templene etterpå noen lim.
Ingen mengde hvordan templene ble bygget, hver array i My Son består av hovedstaden tempel av Kalan, som er omgitt av templer med lingam, Yoni og Shiva statuer. Forskerne sier at i forgrunnen av circuitous er tilgangen gate-tårn påståtte gopuraen, og den neste er Mandapa, et forværelse for tilgjengelige ritualer.
Ved siden av forkammeret er en arkitektonisk plan negativ nord, generelt påståtte administrasjonen av Kubera , Guds rikdom. Den har en eller to haller absolutte tilbud til tilbedelse gudene. De kapital tilgang porter av alle templer står overfor øst å godta sollys helt. Hvert

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.