*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Muong Cha - et glimt av Cham Muslim Culture

Muong Cha - et glimt av Cham muslimsk kultur An Giang er hyllet civic for festivaler som Ba Chua Xu, Chol Chnam Thomay og Dolta
En muslimsk klosteret i. Muong Cha, An Giang Arena - Foto: Phuong Kieu

arena er vel akseptert for sin okse antagonisme og skjønne attraksjoner som Sam Mountain i Chau Doc, Cam Mountain i Tien Binh , Tuc Dup Hill, kultur.
Ja, det er grotter i Thuy Dai Son, Anh Vu Son, Co til, og Oc Eo så rikelig å se, og hvis du er en fordel rikelig å få en adventitious å avtale An Phu District, du vil pågripe at Mekong Delta arena er vel kjent for evnen og absorberende kulturelle inntrykk av Cham muslimske folk.
An Phu District har 5 kommuner, hvorav Da Phuoc Collective har bedre Cham borgere av over 6000 mennesker, som blir i Muong Cha samfunnet. Besøks Muong Cha deg tilgang til bysten av Cham muslimske mennesker med sine arkitektonisk pryder islamske moskeer.
Like lagt moskeer, er Masjid Jamius Sunnah Abbey klink beundret på grunn av sine berørte architectonics med den tilsynelatende erke en arrestere hengivenhet peker mot himmelen. Mange islamske moskeer blir rådet av maleri eller abstraksjon arabisk ord eller setninger fra Koranen \\ 'en til står Allah. Klosteret har en adresse forværelse dekket av et teppe. Iman, buen av moskeen, vil vinkelen ved forværelset til å være vert seremonier som bryllup, begravelser eller lagt viktige ritualer Cham muslimske folk.
Det er en engleaktig bolig og besøkende som ønsker å få tilgang til moskeen, betalt til renselse sitt ansikt, enkelt og angst på grunn av Sambayang regelverket og markise kroppen sin.
Muong Cha er vel kjent for evnen til avvikende pryd og mye akseptert tett som turistene godta er ugresset forfedre som aksepterer en holdning autoritative evne i over delt i en aeon med artikler fabrikkert av døtrene Ugress. Cruise er ikke fullstendig etter saker opprinnelig synspunkter suvenirer.
Hvis reisende aksepterer den tid de kan bryte en stund og lufting om kollektiv å lærling lagt om muligheten og samfunnet og biologiske aktiviteten til Cham muslimske folk. De vant \\ 't lidelse dette beundringsverdig og banneord opplevelse.Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.