*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Besøker Nha Rong Wharf

Besøks Nha Rong Wharf Nha Rong Wharf er et kulturelt nettsted med passende kull i Ho Chi Minh-byen, bredde bakover president Ho Chi Minh larboard å søke midler for å redde nasjonen for 100 år siden.

Nha Rong Wharf - en akseptert reisemål for vietnamesiske folk
June 5, 1911 hengiven ungdom mannen Nguyen Tat Thanh larboard landet på skipet, Admiral Latouche Treville, for å aktivere hans eventyr for frelse. Mange endringer godta tatt bolig i løpet av de oppnådd 100 år, men Nha Rong Wharf fortsatt eksisterer og etikk ungdommen mannen som etter ble rikelig stafettpinnen fra Vietnam er fortsatt animert frem med nasjonen
Nha Rong Wharf -. Sai Gon \\ 's trading anchorage på Sai Gon River - var medfødt i 1863 av franske kolonister. De architectonics var et aggregat av vestlige og østlige architectonics og har to drager "drager crabbed månen" så generelt referert til som "The Dragon", og ankerplassen er vel påstått Nha Rong Wharf.
Etter den franske koloni ble beseiret i 1954, anker ble administrert av Sør-Vietnam regjering som reparert takene av de to husene og erstattet de gamle dragene med to nye som Dace utover.
Etter Affinity Day, ble de architectonics en faktisk antikk og canonizing bredde for president Ho Chi Minh.
For å markere den 10. livet seremonien av Uncle Ho 2. september 1979, Nha Rong Wharf vant besøkende til en utstilling på " President Ho Chi Minh \\ 's karriere for frelse ». Den HCM City People \\ 's Committee absitively å kuvending den "President Ho Chi Minh Memorial" inn i "Ho Chi Minh Museum" 20. september 1982. Bygningen samler, bevarer, skjermer og formidler råd om president Ho Chi Minh \\ 's aktivitet og advokat karriere som fullbefarne som sin beundring for de sørlige folk.
Ho Chi Minh-bygningen i HCM City har i dag lagt enn 11.000 sammendrag og elementer og 3300 bøker om president Ho Chi Minh. Anmeldelser I dag er Nha Rong- Ho Chi Minh bygningen er en kulturell nettside som er vert for en avansert virkeområde av kulturelle og politiske aktiviteter som seminarer, foredrag, utstillinger og filmer om Uncle Ho. Dette er en august slagmark i Ho Chi Minh-byen og for historien til Vietnam.


"Dragon" på taket


Statue of hengiven ungdom Nguyen Tat Thanh som larboard landet på 5 juni 1911 på et eventyr for kommunal Conservancy om han var 21 år gammel,
han

ble senere et rikt stafettpinnen fra Vietnam

canonizing for p

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.