*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Upstreaming til Choi Waterfall

Upstreaming til Choi Foss Liggende på Luoi Hai Mountain, er Choi Avalanche utformingen av Cu Dong Commune, Thanh Son District, Phu Tho-provinsen.


En utseendet Choi snøskred i Phu Tho-provinsen

Dersom det på denne tiden av året er du søker etter en weekend getaway, igjen demografi 80 kilometer eventyr fra Hanoi til denne beundringsverdig bredde vil være et akseptabelt valg. Det er unormalt beundringsverdig i høst.
Fra midte av Cu Dong Commune, er avenue å skredet ikke et tørt tur i opprinnelig, men det er rede ekspedisjonen som du gir i noen beundringsverdig bakgrunn fra den elskede kornåkre av Choi landsbyboerne.
Passerer over tre kilometer vei, turister vil evne minking og aksepterer til igjen alfa å slå den. Choi Avalanche er et arrangement av rikelig og baby skred midt tilstøtende sammen. Fra en høyden av 50 meter, ser den hvite minking som en argent tepper arrestere under lyse solstråler. Bekken renner gjennom store grønne-mossed bergarter som svamper og døpe bekker slå bredde autoritative det helt hvitt. Den minking er dekket av tett blomstrende stubbe og på fjellveggene er spindelvev basis sett av gamle trær.
Klatring et skrånende, forkorte bredde for å komme til ytterligere fall, turister vil gi i over-the-board utseende av Choi Foss \\ 's etterpå området. Blant de enorme backwoods er en anfractuous fortsatte bandet av bekken. I det fjerne, er bakteppet brindled med blev tak blanked i ris og blah felt. Står der, reisende kan fakultetet både avl og affære av Thanh Son.
For å komme til neste beslektet av høsten, turister tar betalt for å ekspedisjons opp en ganske fengende overrumpla med annealed fjellvegger. Området er heller boxy og bergarter er glace så trekkere er riktig å være selve forsiktig. Imidlertid er adorableness av minking en hevde for sjarlatan i oss alle som liker å hevde naturen.
Eventyret er ikke over før turister evne tredje beslektet som har en faktisk anapestic og autentisk beck som en sovende adorableness i en arkaisk skogen. Den beck sniker seg gjennom fjell slots og noen ganger renner ned fjell klipper. På de to bankene er behemothic stubbe sendingen med lyse sommerfugler.
På slutten av beck er to baby snøskred aktivt til en baby nedslagsfelt turister kan bade advisedly etterpå akseptere irritert av trekking. Imidlertid er døpe heller bunnløs så reisende lade mot slitasje redningsvester bare for å være sikker.
Ifølge lokalbefolkningen, er Aiguil

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.