*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Kerala The Perfect Honeymoon Destination av India

Kerala landet hypnotiserende skjønnhet er også klassifisert som "Guds eget land". Kerala synonym med grønt paradis er forunt overflod gaver av naturen. Ligger i mellom vestlige fjellkjeder og Arabiahavet er den syvende himmel kjent under navnet Kerala. En bryllupsreise er en privat ensomhet tid til å bli brukt med vår kjærlighet i livet der du kan være dere vekk fra venn og familie, bare dere to. Og det er ingen andre steder enn Kerala for en romantisk bryllupsreise.

Bruke din bryllupsreise på den legendariske husbåt på den fortryllende Waters Kerala. De rolige strender og frodige grønne åsen stasjoner er andre bryllupsreise sted i Kerala. De Backwaters i Kerala er av største betydning, det er livsnerven i Keralites. Backwaters er forbindelser av innsjøer, kanaler og laguner som danner en vannvei parallelt med Arabiahavet. Sats på en bakevje tur og utforske de fantastiske byene i Kerala som Alleppey, Cochin, Kumarokom, Kadargod, Kollam og Thiruvananthapuram.

En bryllupsreise tur til Kerala er en utbryter form langt ekteskap mottak i fanget av luksus å dele litt kvalitetstid med din kjære. Strendene i Kerala er av fantastisk skjønnhet. Walk the miles av sandstrender hvor utsikten over maleriske landskap, svaiende palmer, krystallklart vann og venn sol later deg fjetret og vi garanterer at du vil falle i kjærlighet over på nytt. Et lite eventyr legger magi til bryllupsreisen. Unn deg eventyr vannaktiviteter som svømming, parasailing og surfing sammen og se magien.

Munnar Kashmir i sør er verdt et besøk under bryllupsreisen i Kerala. Sats på en bryllupsreise pakke i Munnar og se den vakre åsene til sine grenser. På vei til Munnar vil du komme over mange kaskade av fossen. Når du lander i Munnar du er velkommen med et fineste blanding av te i regionen. Den frodige åser, Tåkefjellene, bildet perfekt landskap, sjeldne samlinger av fauna og flora alle kombinerer sammen for å konstruere Munnar inn et amfi of Dreams.

Munnar er et navn avledet fra sammenslåing av tre elver som heter Mudrapuzha , Nallthanni og Kundala. Munnar bryllupsreise pakker er tilgjengelig på nettet med enkel tilgang til internett. Utforske naturen i Munnar med en hånd i hånd gange med dine kjære klikke oppriktige bilder. Te hagene er av største skjønnhet. En to timers kjøretur tar deg til Kolukkumalai, en forfriskende te eiendom der du kan se hvordan te er faktisk produsert. Følelsene av å vandre på skyene gå i oppfyllelse her. Andre steder å besøke i

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.