*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Colombo Towns Cape i Sri Lanka

Colombo bybildet

Colombo hovedstaden ligger langs den vestlige kyst plain.its choise.

av portugiserne skyldte mer til hensynet til lokal startegy enn sin strategisk posisjon på det indiske ocean.The havnen i Galle.situated ca 72 miles sør for

Colombo tilbød dem et bedre nettsted for shpping i sine colonia ventures. Colombo ble valgt på grunn av sin nærhet til Kotte og sin rike kanel hinterland.Colombo forble noe mer enn en åpen reden inntil 1870, da den britiske besluttet å forbedre havnen ved contrution av moloer og insallation av porten.

Bygg, ca begynnelsen av dette århundret havnen Colombo ble den såkalte "Clapham Junction i øst". Det ble en uunngåelig anløpshavn i det indiske hav for all frakt fra Europa til AUSTRALLIA. Østen og det indiske Buruma regionen. På grunn av den sentrale posisjonen Colombo spilt en viktig stategic rolle i begge verdenskrigene, og det vil fortsette å anta enorm geopolitisk betydning i saker av det indiske hav.

Colombo interne situasjonen bedret som følge av den nederlandske og britiske politikk for å utvikle sin innlandet ved å åpne opp landet, gjort tilgjengelig med veier, jernbane og telekommunikasjon det ble sentrum av øya, s rutesystem.

Colombo bybildet har en særegen morfologi. Dens opparbeidet område på 5.700 områder har spredd seg for det meste på overflaten beween 10 40 fot over gjennomsnittlig havnivå fra kjernen (Fort og Pettah) langs det meste på overflaten mellom 10 40 fot over gjennomsnittlig havnivå fra kjernen (Fort og Pettah) langs arteriene Aluthmawatte -Galle veien og prisen på wales -panchikawatte Maradana veien. Den opparbeidet område er avlang i formen, som pysical obstavle av sitt område, for eksempel havet i vest. Den Kalani Ganga og dens lavt liggende, myrlendt flom sletten mot nordøst og øst har hindret konsentriske utvikling, Even forlengelsen av kjernen sørover i kontrolleres av Beira innsjøen. Veien mønster, den mest permanent funksjon i bybildet i forhold til hvilke bebyggelses har blitt formulert viser en Cleary definert fotballarenaen system i Fort og Pettah, egnet til sitt opprinnelige militære formål. Dette mønsteret utvidet fanwise fra kayman, s Gate. De ytre områdene er forbundet med Aluthmawatte Galle veien. De Hanwella Maradana veier og Baseline

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.