*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

A Christmas of Lights; Ayala Triangle Gardens i Makati

Julen er allerede en svært festlig tid på Filippinene. Men hvis du ønsker en virkelig minneverdig opplevelse, og du er i Manila, jeg vil absolutt anbefale jule lysshow ligger i Ayala Triangle Gardens i Makati området. Dette området ligger svært nær Glorietta og SM Makati kjøpesentre. Enhver drosjesjåfør bør vite hvor denne er plassert og kan lett ta deg dit.

Vi kom over denne hendelsen i en av magasiner i flyet mens du flyr fra Davao City til Manila. Det viste seg å være en planlagt tur til dette stedet som vi allerede hadde mange planer for vår tur inkludert besøk til Tagaytay å se Taal Volcano, Manila Ocean Park og Fort Santiago i Intramuros. Men det viste seg å være en av de flotteste opplevelsene på vår tur arbeider.

Da vi nærmet Ayala Triangle Gardens vi merke gatene festlig dekorert med et bredt utvalg av julelys. I tillegg gatene ble tent opp med ulike bygninger, hvorav noen endret levende farger, inkludert gul, oransje, grønn, blå og lilla. Andre bygninger i området blinket med store dekorative jule lysinstallasjoner som ligger på deres eksteriør.

Når vi kom vi avsluttet vår taxi inn i en overfylt plaza dekorert med flere tradisjonelle jule scener og dekket med en stor kuppel som projiseres video skjermer overhead. Men syntes de viktigste plaza området mørkt. Da vi gikk mot parkområdet, ble trærne foret med både hengende lys, store stjerner, og lysrør pakket rundt de forskjellige typer trær.

Snart etter at vi ankom, ble mørket overdøvet av enorme lys som trærne lyser opp med lysstyrke. Samtidig klassiske julelåter begynte å spille over lydsystem satt opp i området.

Lights begynte å blinke og blinke i samklang med de klassiske julelåter som de fleste reisende vil gjenkjenne. Lysene syntes å livne som publikum begynte å bli betatt med blink, blinkende, og Blinkende av de levende lysene til musikk. Den fargerikt utvalg var virkelig fascinerende.

Den lyse musikalsk show fortsatte å inngang for de neste flere minutter fengslende mengden. Når det var ferdig var vi veldig fornøyd og innhold som var resten av publikum til stede. Det var litt av en opplevelse og en som vi ikke hadde planlagt å delta, men var ganske glad for at vi gjorde.

Vi har lært at dette spektakulære showet begynner kl 18:00 og kjører hver time før 21:00 Showet går også til 30. desember, og er en sikker vinner kan gå glipp av! Best av alt, er dette showet helt gratis for publikum.

Noen ganger de beste opplevel

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.