*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Jaisalmer - Leve som Kings

Mange Jaisalmer er tidligere fortene eller palasser. Hotellene har klart å beholde sin rike kulturelle fortid også. Mange hoteller i Jaisalmer tilbyr gode pakker for turister i løpet av festivalperioden, spesielt i ørkenen festivalperioden. Hoteller i byen Jaisalmer gi uovertruffen luksus i form av mat, overnatting og selv innredning. Noen av de mest luksuriøse hotellene som finnes i byen Jaisalmer er The Gateway Hotel Rawalkot, Mirvana Nature Resort, Det kongelige hoff, og Hotel Nachna havelli blant andre.

Hovedattraksjonen av disse luksushoteller er deres stil arkitektur og rik overflod. Siden de fleste av de gamle palasser og havelis har blitt omgjort til hoteller, de fortsatt beholde fyrstelig innredning fra fortiden. Turister kan få et glimt av hvordan den indiske kongelige levde når de en gang bodde på de ulike palasser i Jaisalmer. Disse høye hoteller har alle moderne krav, for eksempel konferansesaler, svømmebasseng, Internett-anlegget og spas. Palasser har store romslige rom som er utstyrt med moderne fasiliteter som TV.

Turister vil være i stand til å oppleve ekte Rajput kultur når de bor i disse hotellene i Jaisalmer, og mange av dem også organisere ulike arrangementer som danser , skuespill og andre kulturelle programmer for turistene. Ørkensafari og kamelturer er populært blant mange turister, og noen av hotellene i Jaisalmer arrangere disse anleggene også. Kamel safari i til ørkenen kan være en spennende opplevelse. Mange hoteller rundt om i byen har interessant arkitektur og hotellene selv er en skattekiste av gjenstander fra fortiden. Mange av dem er satt midt viltvoksende hager og fontener og den totale opplevelsen kan være en fenomenal én.

Disse luksuspalasser og butikker også gi plukke og slippe fasiliteter fra flyplassen og jernbanestasjonen for en fast pris. Dette er laget for å gjøre hele opphold så komfortabelt og smidig som mulig for turistene. Mange av de Jaisalmer hotellene ligger i utkanten av ørkenen, og de gir en fantastisk utsikt. Catching soloppganger og solnedganger kan være en fantastisk opplevelse for de reisende.

Man kan finne den stilen av design av Jaisalmer er rik. Det er et par forskjellige hoteller i byen Jaisalmer to av de viktigste er Hotel Imperial og The Serai. Det er et bredt spekter av muligheter for de reisende i byen Jaisalmer å bo i.

Hotel Imperial er et av hotellene i Jaisalmer som har en avslappet og koselig stil som tiltrekker seg reisende som ønsker å sl

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.