*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Jaisalmer - fem stjerners luksus

Rajasthan, kjent i hele verden for sin brutale og selvhøytidelig rase av mennesker, er også viden kjent for sin svært hensyns befolkningen. Det er mange flere femstjerners hotell i Jaisalmer. Jaisalmer, på en gang hadde ingen turister hamring i, og det var bare en annen by i ufølsomme ørkener av vann waterless Rajasthan.

Denne søvnige byen forvandlet seg til en turistattraksjon på grunn av ankomst og fascinasjon av utenlandske turister som ble sjarmert av den pittoreske Thar Desert & de forskjellige attraksjonene Jaisalmer hadde å tilby. Det viktigste attraktive Jaisalmer fort er det stor turistattraksjon som det er utelukkende består av sandstein, og er lokalt kjent som "Sonar Quila '. Ankomsten av turister hjulpet i å konvertere mange gamle herskapshus i byen til luksushoteller.
Hoteller

Jaisalmer inkluderer mange slags fem-stjerners hoteller som Gorband Palace, Dhola Maru, Fort Rajwada, Deoki Niwas Palace, Deoki Niwas Palace Heritage Inn, Himmatgarh Palace, Jaisalgarh, Mahadev Palace og Rang Mahal for å nevne noen. Dette er bemerkelsesverdig at du vil legge merke til ved første blikk på landing ved inngangen til et femstjerners hotell i Jaisalmer, Rajasthan. Selv Jaisalmer er ikke en vanlig by i landet, er sin gjestfrihet og turisme sektor uten tvil blant de beste i hele Rajasthan.

Deoki Niwas Palace er et deluxe luksus og komfortable for familiehotell i Jethwai Vei. Det opportunely plassert og gir enkel tilgang til flyplassen, buss og jernbanestasjon. Med over 40 rom til disposisjon for gjester, dette hotellet ser ut som et slott, og er bygget helt fra sand stein (den typen som finnes i Jurassic gul). De gjestfrihet tjenester er eksemplarisk, og gjestene kan oppleve verdensklasse fasiliteter. De perfekt utformet og innredet rom i palasset er en fryd å gjester som har aldri før opplevd det kongelige liv ville være.

Gorbandh Palace har 67 rom til leie ut og har blitt konstruert utelukkende av gul sandstein med utskårne balkonger kutte intrikat pryder palasset. Dette hotellet ligger på veien til Sam Sand Dunes. Gjestene på dette luksushotellet vil finne at de er omgitt av fred og ha verdensberømte havelis, et steinkast unna. Det er en sentral gårdsplass og de omkringliggende rommene er alle aircondition sammen med alle moderne fasiliteter. Gjestene blir behandlet på en kveld med dans og folkemusikk ved peisen i gårds

Fem stjerners hoteller i Jaisalmer har bare ett mål:. 'Å behandle sine gjester som kongel

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.