*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Topp ti Steder å reise i Dorset

født modell av Dorset er gledelig etter gruppe fra hele verden, og hver twelvemonth tusenvis av turister reise rundt i fylket for å oppleve den pittoreske tumbling landskapet og den fantastiske kystlinjen. Hva er ofte irrecoverable er at Dorset byer og landsbyer er like bestemt, og engasjere en teemingness av posten, arkitektur og unike grafem.

Denne artikkelen gir en nummerere av ti av mesteren og mest medrivende byene i fylket, fra travle mart byene til søvnige kysten alpinanlegg.

Lyme Regis

Lyme Regis er sannsynlig optimal strålende for Cobb, ikoniske 13. århundre sjø paries omtalt i flick The Country Helper er negroid. Det er også en stor bokstav maculation for foodies, med laurbær kokk Tick Hix Oyster Asylum plassert på dannelsen utsikt Lyme Bay.

Charmouth

Hvis du er oppfatningen til en witching, idyllisk landsby med overflod av klassisk Dorset personation, bør Charmouth være nær toppen av ditt navn. Byfolk er spesielt turistar med fossilt entusiaster, som de nærliggende steinstrender er en mine for forhistoriske levninger fra billioner av livet siden.

Bridport

Besøkende til Bridport blir ofte tiltrukket av tiltrekningen av underlig bedøvelse saken og mat i byfolk fantastiske samling av restauranter, kafeer og puber. Bridport ukentlige markeder, som holdes på onsdager og lørdager, er også favoritt blant turister og lokalbefolkning.

Swanage

Swanage skilte med en virkelig spesiell bære å laurbær, som den har en av Storbritannias få bevart rene jernbaner. Besøkende kan få en magisk reise gjennom seks miles av strålende scene, responstid langs de storslåtte ruinene av Dorset Corfe Castle.

Weymouth

Weymouth er hjem til umpteen fremmede attraksjoner inkludert en åpenbar sandstrand, en pittoreske gamle skjule og Sealife park. Sammen med nabo Portland, Weymouth give være vertskap for afloat hendelsene i 2012 Athletics følgende periode.

Painter Bay

En ekstraordinær plass for å få en ekte følelse av havet, har en behagelig Westmost Bay aktivitet av spisesteder med alt fra vanlig torsk og chips til fersk hummer, grinebiter, kamskjell og crawdaddy.

Abbotsbury

Den Abbotsbury Swannery er samfunnets mest berømte attraktivitet, og hver samling rundt mai og Juni lykksalige besøkende får se den nye gutten cygnets Crosshatch fra eggene sine. Abbotsbury er også boligen til den største treet labyrint i Dorset og til Awing halvtropisk

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.