*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Mest Båtliv reisemål i The State of Georgia

Går for en båt tur er en god idé for en ferie, selv når du bare gjøre det alene, med familien eller når sammen med dine nærmeste venner. Opplevelsen er svært minneverdig mest spesielt når du velger et flott mål for aktiviteten. Følgende er de stedene i Georgia som er kjent for utendørs aktivitet.

Chatuge Lake er en fantastisk vannsystem som går ca 2 850 fot. Den har en fritidspark, hvor du vil kunne få tilgang til sjøen med bruk av sin båt lansering ramper. Mens du bruker båten din, kan du fiske i sjøen og til og med bade og ta en dukkert også.

Lake Hartwell i tillegg er en meget flott båt destinasjon i Georgia. Det er et yndet sted av mange turister fordi det er mange morsomme aktiviteter som du kan gjøre. Du kan ha en hyggelig piknik etter at du har utforsket sjøen med din egen eller leid fartøy.

Du kan også prøve båtlivet på en av de flotte kunstige innsjøer i Georgia som er den Lake Blackshear. Du kan gjøre avtaler på forhånd, slik at ansatte ved sjøen kan gi deg informasjon om aktiviteter som du ønsker å gjøre slik som båtutleie og veilede på fisketur.

At Jackson Lake, kan du ta med alle størrelser av båten fordi de har ingen størrelsesbegrensning når det gjelder fartøyene som folk bruker. Du kan besøke deres lokale marinaen, slik at du vil være i stand til å få noen tips og informasjon. Mens du bor på kaia, må du huske å ta med oppladbart stun gun for personlig beskyttelse.

Du kan også prøve å besøke en av turist favorittsteder som er Etowah River. Du må ta oppmerksom på de tingene som du trenger å ta med på båttur for eksempel lisensen og sørg for at du har de beskyttende utstyr som kreves for hvert fartøy når de setter seil.

Indian Springs State Park er kjent som en av de eldste parkene i landet. Men til tross for dette faktum, er det fortsatt mange mennesker som besøker stedet fordi det har beholdt sin skjønnhet, og du kan ha en flott tid, spesielt når du planlegger å gå båtliv.

Flint River er også kjent som en flott båt destinasjon. Du må finne ut om de båtplasser som er praktisk for deg å få tilgang til denne vannsystem. Bare sørg for at båten registreringen er oppdatert eller gjeldende før du vil forsøke å forfølge følger denne ruten.

Hvis noen gang du kommer til den sørøstlige regionen i Georgia, kan du få tilgang til Choppee elven hvor det er flott for båtliv med familie og venner. Når du ikke har noen følgesvenn og du planlegger å gå båt alene, kan du spenne på din

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.