*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Nasjonalparker Tilby Spennende alternativer for Travelers

Mange av de gratis ting å gjøre i og rundt Seattle er friluftsliv. På grunn av den utrolige utsikten og storslått natur i og rundt området det gjør perfekt forstand at flere av disse vil være å besøke de mange nasjonalparker i området.

Husk at ikke alle statlige parker er gratis å besøke men nedenfor finner du informasjon om noen som er. Hvis du er en elsker av natur og friluftsliv, så dette burde virkelig få blodet pumpe. Husk å ta med all moroa utstyr som gjør det utendørs moro.

Først av alt er det Deception Pass State Park. Denne parken har saltvann, ferskvann, camping, fotturer, båtliv, spektakulær utsikt, og noen områder med lekeapparater for de minste. Det er mange aktiviteter tilgjengelig og passende for øya: fotturer, ridning, båtliv, fiske, bading, white water padling, dykking, clamming, crabbing, fugletitting, terrengsykling, og bare ser den fantastiske naturen som naturen gitt.

Deretter er det Fort Worden State Park. Fort Worden ble opprinnelig brukt til å vokte trer i Puget Sound. Fort Warden ble en stat park i 1955 og er fortsatt en populær park og kongressenter. Konvensjonen og camping er åpnet på parken året, og det er mye å gjøre for å holde gjestene opptatt, glade og underholdt. Fort Worden i tillegg til den tradisjonelle fotturer, sykling, dykking, vannski, bading, båtliv og dyr å se, og tilbyr baseball, basketball, softball, og volleyballfasiliteter. Hvis det ikke er nok er det også et museum og en utrolig utsikt som bare invitere fotografen innenfor å komme ut og leke.

Fort Flagler State Park Fort Flagler, som Fort Worden opprinnelig bevoktet portrom inn i Puget Sound . Også liker Fort Worden, ble Fort Flagler en stat park i 1955. Fort Flagler fortsatt har noen av de originale militære strukturer som forteller den stolte historien til denne øya. Det er også omgitt på tre sider av saltvann. Mens det er mange likheter mellom Fort Worden og Fort Flagler, sistnevnte er kun åpen for bobiler for en del av året. Dagsbesøkende er tillatt hele året, men. Det er den fantastiske utsikten over Sound og de omkringliggende fjellene, men som gjør denne parken så spektakulære. Jeg håper du har sjansen til å besøke.

Til slutt er det Lime Kiln Point State Park. Denne parken er en 36 mål stor park som er bare for daglig bruk. Parken ligger på vestsiden av San Juan Island og er et utmerket sted for å se Orca hval fra land. I tillegg til hvalsafari kan du gå fotturer, omvisning på fyret, og nyte å se divers

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.