*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Å se Seattle gjennom øynene til en Child

Hvorfor spør du? Vel, svaret på det er enkelt, fordi det er så mange morsomme ting for barn å gjøre i Seattle.

I tillegg til de mange parkene spredt over hele byen, og med det mener jeg at Seattle har flere ekstraordinære parker. Blant de store parkene er: Alki Playfield, Cal Anderson Park (som kan skryte av et plaskebasseng og et gigantisk sjakkbrett), Cascade Playground (som har gratis musikk fredager fra formiddagen til 02:00), Discovery Park og Woodland Park. Men parker og lekeplasser er bare en start. Seattle egentlig har så mye mer å tilby enn bare dette.

Det er Barnas repertoarteater, som tilbyr skuespill og musikaler som er sikker på å glede barn i alle aldre. I tillegg til teater, har Seattle en utmerket barnemuseum. For hendene på læring, er det Pacific Science Center og til hjelp i en sunn respekt og verdsetting av musikalske kunst, er det Experience Music Project.

Hvis du har et barn eller er et barn som ønsker å vokse opp og berører stjernene, Science Fiction Museum og Hall of Fame kan være i orden. Og det er alltid Gameworks 'for barnet i oss alle som aldri har vokst som spiller dataspill. For små gutter som kanskje aldri vokser opp er det Northwest Railway Museum og Boeing Tour som viser hvordan disse enorme flyene er gjort. Det er også Museum of Flight, som konsekvent rangert som en av de beste museene i denne kategorien i verden.

Hvis barnet ditt er en elsker av dyr, det er så mye å gjøre og se i og rundt Seattle at det er vanskelig å vite hvor du skal begynne. Jeg skal begynne med Wolf Haven, som tilbyr daglige turer som varer ca en time og gir besøkende en mulighet til å observere disse fantastiske dyrene i naturlige omgivelser. Deretter er det Northwest Trek, som gir gjestene mulighet til å ta en trikketur gjennom sin park i den hensikt å observere flere dyr i et naturlig miljø. En av mine favoritter er Cougar Mountain Park, som er virkelig en one of a kind opplevelse for noen dyr lover. Denne parken tar dyr som er truet og tilfluktsrom dem samtidig som det gir utdanning og opplysning om situasjonen for disse dyrene, og effekten de har på økosystemet.

I tillegg til disse dyreparadiser, er Point Defiance Zoo and Aquarium, Seattle Aquarium, og Woodland Park Zoo. Hver av disse er mer vanlig så langt som dyreparker og /eller akvarier gå, men tilbyr muligheten til å se dyr akkurat det samme. Også, det er min personlige favoritt Seattle aktivitet, hvalsafari. Du kan enten leie en båt eller ta

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.