*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Seattle & amp; # 039; s spennende historie Later varig inntrykk på Visitors

Seattle har en rik historie, og det synes en enda rikere fremtid. Ligger blant noen av de vakreste landskap Nord-Amerika har å tilby, har denne flotte byen den beste av de fleste verdener-et meget mildt klima, tilgang til vann, jord, fjell, jorder, og bekker. Seattle er som alle patriotisk sang du kan tenke deg og i midten av det hele Seattle er en travel storby.

Hvis du planlegger å besøke Seattle, jeg har ett ord av advarsel for deg. Du vil sannsynligvis ønske å bo. Det er selvfølgelig, hvis du ikke er altfor bekymret av regn. Den eneste virkelige ulempen jeg kan se for å leve i Seattle er at huden din vil ha en vanskelig tid å få det sol kysset glød at sommeren bringer nesten overalt ellers i Amerika. Men jeg tror jeg kunne ofre trykkende varmen og klissete fuktighet i bytte for litt regn. Faktisk ville jeg ønske litt regn akkurat nå; det kan faktisk roe det hele ned.

For de som har smak som går litt utenfor sentrum av vanlige, har Seattle en stor bit av underholdning å tilby deg også. Den første biten er en freebie og ikke av interesse for noen (men det synes fortsatt et enormt populært stoppested for turister). At stedet er Lakeview Cemetery. Det er der kroppene til mange av Seattles grunnleggere og mest fremtredende borgere ble stedt til hvile. Kanskje mest oppsiktsvekkende er det faktum at Bruce og Brandon Lee motta flere besøkende enn noen andre på kirkegården. Mens noen kan finne dette faktum mildt urovekkende, tror jeg når du tenker på alle de besøkende Graceland mottar hvert år det egentlig er ikke alle som uanstendig.

Neste stopp på av turistfellene ville være Bill Speidel s Underground Tour. Denne turen tar deg til gatene i gamle sentrum av Seattle. Det eneste er disse gatene er under gatene i New Seattle. Dette er kanskje en av de mest interessante turene du finner i byen-annet enn kanskje Private Eye turer, men det er en annen historie-, fordi det bokstavelig talt tar deg inn i historien. På slutten av denne turen kan du få tilgang til Rogues Gallery Museum, hvor du vil se utstillinger knyttet til Seattles viktoriatiden og andre historiske severdigheter. Turen varer ca 90 minutter og koster $ 11 for voksne. Hvis du har tid, er dette en tur som om ikke annet, vil etterlate et varig inntrykk.

Hvis du er i Pike Place Market området, du virkelig bør sjekke ut markedet Ghost Tours. Dette er én time gåturer i markedet hvor de som jobber i bygge dele historier om merkelige hendelser. Du vil også få høre noe

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.