*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Seattle, Washington Wildlife

Fjell, vulkaner, trær, sand og sjø kan alle bli funnet i og rundt dette helt unik by.

I tillegg til den flotte naturen som finnes i overflod, det er mange steder du kan gå for å få en bedre oversikt over det lokale dyrelivet. Dette er, tross alt, vil en integrert del av naturen og de små som du har brakt sammen (hvis du har tatt små sammen) grundig nyte å se alle dyrene.

Seattle har den klare fordelen av å ha og /eller være innen kort kjøreavstand fra flere dyrehager og akvarier samt andre unike muligheter til å se dyrelivet i mer naturlige habitater og omgivelser. Nedenfor vil jeg gi en kort oversikt over noen av dem som forhåpentligvis vil skjerpe appetitten og oppfordrer deg til å i det minste gi disse utflukter seriøs vurdering.

Den første dyreliv utstillingen jeg ønsker å påpeke er litt av en kjøretur fra Seattle, men vel verdt hver mil. Northwest Trek er en 715 mål stor park, som tilbyr en trikk tur gjennom 435 dekar jord der dyr er free roaming i deres naturlige habitat. Det finnes 30 arter representert langs trek og mer enn 200 dyr innenfor disse artene. Dette er en fin måte å se amerikanske dyr uten bur og barer rundt dem.

Den neste jeg vil nevne er Wolf Haven International. Denne organisasjonen gir redning og helligdom for fangenskap født ulver. Wolf Haven tilbyr også utdanning til allmennheten om disse flotte dyrene. 45 minutters til en time gåturer tilbys daglig, og fotturer er den eneste måten du kan faktisk se ulvene. Hvis du har selv de mest avsidesliggende interesse i disse vakre skapningene, jeg anbefaler et besøk til Wolf Haven som en potensiell høydepunkt på turen til Seattle.

Neste på min liste over unike muligheter til å vise dyreliv er Cougar Mountain Zoo. Denne zoo er unik på grunn av sitt fokus på truede arter. Kanskje en av de mest fascinerende ting om denne dyrehagen er dens fokus på å utdanne besøkende om dyrene det holder. Dyrehagen arrangerer flere foredrag i løpet av dagen om de ulike dyrene det holder. Ikke bare er det magi av sjeldne og vakre skapninger, men en dyp lærdom som kan læres om conservationism og viktigheten av hver skapning i sirkelen av liv. Jeg tror dette er virkelig en unik mulighet som ville være synd å gå glipp av.

En av aktivitetene folk tenker på det meste når du besøker Seattle er selvfølgelig, hvalsafari. Jeg vil absolutt være sannferdig om jeg ikke inneholde opplysninger om det her også. Det er flere charterselskaper som tilbyr hvalsafari utflu

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.