*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Gulf Shores, Alabama 2 011

Nesten en uke etter min college konfirmasjonen, var jeg hjemme, fretting om intervjuer og finne en ny jobb. Jeg lengtet etter en ferie, men visste at jeg ikke hadde lagret nok for de store turene jeg hadde vært planlegging. Jeg var ganske skuffet før kjæresten min kom opp med en plan for en siste liten tur. Han ringte og fortalte meg å pakke en bag fordi vi drar til stranden som ettermiddag. Vi trodde først at vi kunne sette opp leir på en nærliggende stranden eller på en av Mississippi barriere øyer, men i siste øyeblikk planer for det viste seg annerledes. Så vi bestemte oss for å besøke en strand i Gulf Shores, Alabama for en dag med moro i solen.

Kjøreturen til Alabama var nydelig, og trafikken var overraskende glatt, vurderer det var starten på sommerferien for college og high school-elever. Vi reiste i nesten fire timer, da vi bestemte oss for å stoppe og finne et sted å bo i nærheten i Loxley. Følgende morgen var vi tidlig opp, sjekket ut, og på vei til stranden. Vi var veldig spent og hadde planlagt å leie en kajakk fra Perdido Key Parasail for en halv dag.


Når vi fikk nydelig strand, ruslet vi over den frodige hvit sand til en messe for å finne ut om en kajakkutleie. Dessverre, ingen var tilgjengelig, og deres nye forsendelsen ikke hadde kommet. Vi var litt bummed, men vi var på stranden, og det var fortsatt mye moro å være hadde! Vi brukte et par timer i vannet, nyte bølgene og ser prognosen parasail grupper.Maten været sa det ville bli regn senere, men det ga en perfekt bris mens vi var der for ikke å nevne solen var ikke overveldende. Etter et par timer med barnslig moro, tok vi en lang tur ned til stranden, holde nær vannkanten. Da vi nådde strandpromenaden, bestemte vi oss for å kalle det en dag på stranden.


Tilbake på bilen, vi var sultne og visste akkurat stedet for å fikse det-Lambert er Throwed Rolls! (På en tidligere tur, vi passerte gjennom Missouri, der vi oppdaget to Lambert Kafé steder. Vi likte landet retter og fanger de ruller så mye at vi besluttet å besøke den eneste andre stedet i Alabama hvis vi var i området.) Vi kjørte en kort avstand til tilbake til Foley, der vi spiste på Lamberts og fikk mer enn vår fyll. Etter et godt måltid, vi fant et teater bare noen få minutter unna, og etter å ha vært på stranden, virket det som hensiktsmessig at vi ser den nye Pirates of the Caribbean. Filmen var bra, og avsluttet oppholdet i Alabama.

Som vi krysset inn i Mississippi og dro

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.